lauantai 3. maaliskuuta 2012

"..within a few seconds it had vanished, like so much else, into the bag's capacious depths."

Ja päiväpostaukset jatkuu, tällä kertaa "Päivä 12, Käsilaukussani". Tosin "käsilaukku" on aika harhaan johtava, kassini kun ei mikään pieni kässäri ole... heh... Yksi luokkakaveri joskus naurahti että laukkunihan vetää tavaraa kuin Hermionen helmilaukku. Ja tottahan se oikeastaan onkin. Olen tehnyt hyvän löydön!

Otetaas vaikka ihan ekaksi se meikäläisen naisellinen puoli, eli meikkipussi. Pikkupussukan olen saalistanut tänä keväänä Seppälän alekorista. Tykästyin tuohon ruutukuvioon niin kovasti, se tuo ihan mieleen kiltit vaikkei kunnon skottiruutua olekaan.

No mitä löytyy pussin sisältä? Varameikit totta kai. Maybelinen kajal, Lumene Natural Coden puuteri ja meikkivoide, puuteripaperia, puuterivippa, Bepahten, käsipeili, huulipuna ja sitten kyllä, minäkin olen ratkennut tuohon Garnierin BB-voiteeseen. Oli vaan mennä hermot kun Laprannan Emotionissa ei näkynyt eikä kuulunut tuota vaaleampaa sävyä...! Ja aika hyvä kapistushan tuo onkin, etenkin kun siinä on kosteutus ja aurinkosuoja sävytyksen mukana samassa. Aamuisin säästää paljon aikaa kun sutii tuota naamaan ja sitten pistää vähän ripsaria (veden ja säänkestävää, en suostu enää ostamaan muunlaista) ja on valmis työpäivään.

Sitten elektroniikkaosastolle. Mukana pyörii täälläkin vilahtanut Nintendo DSi (joka olikin tosi fiksua kuvata valkoista pintaa vasten...) Kännykkä, mp3-soitin ja pokkarikamera. Minulla on aina kamera mukana, pokkari tai järkkäri. Koulussa ei oikein sitä järkälettä kehtaa kuljettaa niin mukana on sitten tuo pienempi versio. Monet hauskat tilannekuvat erilaisilta harjoitustunneilta (ja kahvitauoilta) olisivat jääneet ottamatta ellei kamera olisi ollut mukana!

Sitten vähän käytännöllisyyttä, Minnie-kalenteri on aina mukana, koulussa samoin penaali. Kalenteriin saa kirjotettua kaikki tärkeät menot, harjoitustunnit, tutustumiskäynnit, tentit jne. Etenkin kuorokonserttien ja tenttiputkien aikana unohtaisin varmaan puolet menoistani ja niistä mitkä muistaisin olisin puolet myöhässä jos kalentereita ei olisi keksitty.

Kukkaroita minulla on kaksikin, ihan siitä syystä että tuo pienempi on kolikkopussi. Siellä on miun ruokarahat! Meidän koulun tarjottimet kun on niin pieniä niin tuo pikkupussi menee loistavasti siihen tarjottimen kulmaan.

Juomapullo pyörii miulla aina mukana. Nykyisin myös suihkutettava hoitoaine. Koulussa kun vetäisee pipon pois päästä niin hiukset leijailee melkein kirjaimellisesti ihan omissa maailmoissaan, hoitoaineella ne saa taltutettua. Sitten on tietysti avainnippu ja hanskat. Laskin tuossa yhdessä vaiheessa että miulla on kahdet ohuemmat nahkahanskat ja kolmet paksummat heheh... Nyt lauhemmilla keleillä on tarennut noissa Mikkelistä ostetuissa ohuemmissa ajohanskoissa. Ne toiset on itse asiassa noitten hanskojen sisarkappaleet mutta punasena :)

Sitten vähän randomia mukana pyörivää tavaraa: Tehyltä saatu liittymislahja, eli mini ensiapupakkaus (tuo nenäliinapaketti antaa aika hyvän kuvan minkä kokonen se on). Olen todennut että aina on hyvä olla mukana vähän laastareita, ja kesällä etenkin rakkolaastareita. Sitten on tosiaan tuo nenäliinapakkaus, Carmolis-pastillipaketti, käsirasva (olen niin koukussa tuohon neutrogenan käsirasvaan!) ja pikkupussi missä on pinnejä ja ponnareita.

Keskusta kauppoineen ja kirppareineen kun jää niin sopivasti aina koulumatkalle niin mukana on yleensä myös jonkunlainen kangaskassi, joko tuo musta nuottikassi tai sitten tuo tummanpunainen missä lukaa DIVA.

Ja sitten vielä se musta aukko, eli kassi itse. Mitoista sen verran että leveimmästä kohdasta tuo on n. 44 cmn ja korkeimmasta 30 cm eli ei mikään pieni jos joku jo kauhisteli että miten paljon tavaraa miulla kulkee mukana. No kun en ole niitä ihmisiä jotka selviää semmosella ikkupikkupussukalla, laukkuun pitää mahtua kaikki tarpeellinen ja vielä vähän lisääkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti