lauantai 17. maaliskuuta 2012

When will all this anger, hate and bigotry be gone?

Päivä 22 aiheena Tämä järkyttää minua. Yritän nyt pysytellä mahdollisimman rauhallisena mutta kun näissä asioissa minulla tuppaa aina vähän kiehumaan yli...

Eniten minua järkyttää maailmassa ihmisten välinpitämättömyys ja paatuneisuus. Harva se päivä tuntuu tulevan uutisia tilanteista joiden ei olisi ikinä pitänyt tapahtua: juoppokuskien alle kuolleita, hankeen sammuneita jotka ovat paleltuneet kuoliaaksi, kotiampumisia, perhesurmia... Välillä ihmetyttää miksi edes katson erilaisia rikos-dokkareita kun eivät ne oikeastaan muuta aiheuta kuin verenpaineen nousun...

Ehkä tähän on hyvä lopettaa, pyyhin äsken valehtelematta varmaan puolikkaan a4-arkin mitalta avautumistekstiä mutta tekipäs hyvää saada se kaikki ulos. Sirrytään vähän mukavampiin asioihin.

Tänään on ollut vapaapäivä ja olen viettänyt sen suurimmaksi osaksi neljän seinän sisällä seuranani iso muki kaakaota ja erilaisten pihtien armeija. Tuloksen näkee kuvista. Nuo isommat avaimet löysin Tiimarista kahdella eurolla, mutta muuten kaikki muu on Askaretta-kaupasta ja äkkiä laskettuna yhden korvisparin hinnaksi tuli n. euro.

Kaulakorujahan ei koskaan voi olla liikaa, eihän...? Ai voi vai? No ei miulle ainakaan! Nuo perhoset maksoivat 40 snt kappale ja tuo pyöreä riipus (järkyttävän huono kuva, pahoittelen...) 30 snt, kuten myös nuo korvisten riipukset. Tuossa pyöreässä on molemmilla puolilla semmonen kiva spiraali ja teksi Be Good.

Tälläistä tänään, huomenna iltavuoro ja maanantaina katsomaan operaatiota hui!

1 kommentti: