torstai 8. maaliskuuta 2012

Day of? Is that something you can eat?

Ah, ihanaa, neljän aamuvuoron jälkeen vapaapäivä ja totta kai, kun olisi saanut nukkua niin pitkään kuin halusi, mieleni räpsähti hereille kahdeksalta... No, pitää taas tänään vähän valvoa että sitten nukkuu huomenna pitkään että jaksaa huomenna yövuoron. Päivä aihe olisi Ensimmäinen suudelmani, mutta kun se odottaa vielä tulemistaan niin siirrytäänpä ihan muihin aiheisiin vaihteeksi.

Nyyh! Voi kun tuo mittarin lukema olisikin totta...! Mutta se johtuu vain siitä että miun mittari on semmosessa paikassa mihin aamulla osuu suoraan aurinko... Parin tunnin päästä se putoaa taas miinuksen puolelle... Kevät tule jo!

Enpä ole taas pitkään aikaan onnitellut itseäni järkevästä ostoksesta! Olen jo kauan katsellut lähiruokakaupan hyllyltä löytyvää termarikannua mutta vasta eilen ratkesin lopulta ostamaan sen. Laitasin sen eilen neljän viiden välillä täyteen lämmintä mehua jota hörpin siinä illan mittaan. Aamulla kun heräsin ja taapersin puoliunessa keittiön puolelle, muistin että ainiin, termari onkin vielä puolillaan... Kaadoin siitä sitten itselleni mukillisen ja suunnistin kohti mikroa. Matkan varrella kuitenkin hörppäsin ajatuksissani mehua ja pysähdyin siihen paikkaan. Se oli vielä lämmintä! Ei ihan suuta polttavaa mutta siis lämmintä, ei haaleaa! 18 tuntia myöhemmin!? Halleluja, termarit oikeasti toimii!

Ja miksi halusin eilen lämmintä mehua? Olen tässä parin päivän ajan käynyt taistelua etten tulisi kipeäksi... Tiistai aamuna herätessäni löysin pienen kaktuksen kurkustani... Pari päivää menin ensin Bafucin-kuurilla ja nyt meneillään vaivihkainen siirtyminen Strepsilsseihin kun alkaa se kurkkukin vähän parantua. Nuhainen olokin on väistynyt kiitos sen järkyttävän teemäärän jonka olen kitusiini kaatanut... Jospa se tästä.

Vapaapäivä edessä, mitäs sitä tekisi? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti