perjantai 23. maaliskuuta 2012

Päivä 25: Ensimmäinen

En tiedä miksi, mutta kun mietin tämän postauksen aihetta, jostain päähäni loikkasi ensimmäinen piano-matineani. Mitäpä sitä intuitioaan kyseenalaistamaan, let's rock an' roll!

Kovin paljoa en muista ensimmäisestä matineastani (hei come on, tapauksesta on jo... voi kääk siitähän on jo 12 vuotta...!) mutta kappaleeni oli ylläoleva, Oh when the Saints go marching in. Tuota nuottia kun katsoo nyt niin huhhuh miten helppoja nuo kappaleet oli tuohon aikaan... xD Vähän toista kuin joku Für Elise tai Kuutamosonaatti hih! Muistan myös miten jännitin etukäteen... Ennen esiintymistä harjoittelin joku ilta ja alkoi mennä vähän ylikierrosten puolelle kun niitä virheitä tuli koko ajan ja tyttö alkoi olla jo ihan kyynelten partaalla... Onneksi isä totesi silloin että "nyt laitat pianon kiinni ja nuotit hyllyyn ja pidät loppuillan ja huomispäivän taukoa. " Helpotti huomattavasti, kun parin päivän päästä taas otti nuotit esiin, meni paljon paremmin!


Taisin yrittää jättää tauotkin väliin kun piti ihan muistutuksia kirjoitella heheh... "Mutta milläs taktiikalla opettaja on liikenteessä?" Vai miten se nyt oli?

Tälläistä tänään, täältä maalaisrauhasta (olen karussa vanhempieni luona kun on kolmen vapaan putki!)seuraavalla kerralla uudet kujeet!

2 kommenttia: