sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Päivä 18. Mieleisin syntymäpäiväni

Terve ja mukava väsymys... Aamulla yövuoron jälkeen sain nukuttua kokonaista kaksi tuntia ennen kuin piti taas nousta ja lähteä kuoroharkkoihin... Mutta itse asiassa olen yllättävän pirteä juuri nyt, en mitenkään kuolemanväsynyt, ihan vaan semmonen normaali väsy. Ja harjoittelu virallisesti puolessa välissä... Tai no jos tunteja katotaan niin miulla on jo yli puolenvälin mut mitäpä tuosta.

Päivän aiheena tosiaan mieleisin syntymäpäivä. Tämä onkin vähän helpompi kuin se muisto; vaikka oikeastaan kaikkia syntymäpäiviäni muistelen lämmöllä, on paras ollut kyllä se 19-vuotiaspäiväni. Se kirii 18-vuotispäivien edelle kahdesta syystä: Ensinnäkin, sinä päivänä kun täytin 18, minulla oli lähes 38 asteen kuume, jossa kuitenkin menin inssin kirjalliseen... xD ja pääsin läpi ihan kirkkaasti! Toiseksi 19-vuotispäivä on mieluisin koska sinä vuonna sattui meidän luokan penkkarit tasan samalle päivälle :D Aika monelta ihmiseltä sain kuulla kuittauksen siitä että "tyyppi pääsee sitten juhlimaan kahta juhlaa samana päivänä...?!" No en nyt sano bilettäneeni kahden juhlan edestä, kyllä mie aika kesysti juhlin kavereitten kanssa. Illalla kun mentiin penkkarien jatkoille niin kaverini vielä lupasi ostaa minulle alkoholittoman drinkin ja kaakaon jatkopaikassa synttärien kunniaksi :)

Semmoista tänään, taidan tästä siirtyä jatkamaan tuntien laskemista siihen että pääsee taas peiton alle... Ja siinä samalla paistan vähän lettuja pitkästä aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti