lauantai 7. huhtikuuta 2012

No healing hand for your disease, drinking scorne like water, cascading with my tears

Kipeenä olon kurjuuden muistaa aina vasta silloin kun on oikeesti kipee... Päätä särkee ja nokka on tukossa ja sitten tämä minulle ominainen oire eli hakkaava kuiva yskä jolla saan aina kurkun sen oloseksi että tekis mieli työntää pulloharja röörejä putsaamaan...

Ylläolevan kattauksen kanssa olen viettänyt pari viimeistä päivää. Sinäänsä vähän hassua että vaikka meistä sairaanhoitajia koulutetaankin, meille on silti kerrottu aika hauskoja juttuja yskänlääkkeisä, mm. se että ei ne oikeesti mitään auta vaan saattaa siitä huolimatta jopa pahentaa oloa. No joo, kyllä mie silti Bisolvon-tabletteja mutta paras yskänlääke minulle on kuuma tee.

Jee, uusin MTV! En tiedä onko tarkoituksenmukaista mutta miusta on aika hauskaa että kirjan nimi on Koston Rakastaja ja kirjan päänhenkilö on nimeltään Rehvenge eli, lausutaan kuten revenge eli suomeksi "kosto" :P menipäs taas monimutkaiseksi...

Lapsuuteni lemppari, Phileas Fogg ja matka maailman ympäri 80 päivässä! Vielä kun löytäisi jostain sen Matka maan keskipisteeseen sarjan niin olisin hyvin iloinen! Olen muuten lukenut myös tuon kirjan, sekä suomeksi että englanniksi ja kyllä oli iso järkytys kun selvisi ettei Tico ole ollenkaan kirja-hahmo vaan se on luultavasti keksitty vain tuohon piirrettyyn...! Tico on miun ehdoton lemppari, kaikkine hullutuksineen :D ja prinsessa oli lapsena miun idoli!

Köh köh... Mitäs tässä muuta, taidan napata kupillisen uunipuuroa (äidille kiitos ohjeista, hyvää tuli!) ja siirtyä sohvan puolelle ihmettelemään mikäs elokuva sitä seuraavaksi löytäisi tiensä verkkokalvolleni. Ai niin, ja hyvää pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti