sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.

Ja huomenia kaikille! Kuin moni vietti eilen tunnin valot pois? Minä vietin! Tosin meikäläisen Earth Hour pääsi lipsahtamaan melkein parituntiseksi kun oli niin kivaa olla kynttilänvalossa heheh!

Kynttilän valoa ja XANDRIAn musiikkia oih! ♥ oon niin onnellinen kun olen onnistunut haalimaan bändin levyistä juuri ne millä on niitä omia lemppareita. Me loves Suma! (eli Lappeenrannan Antikvariaatti)

Evääksi tunnille väsäsin aikaisemmin päivällä vege-sushia njam! Öh... ruoan esillepano ei vaan taida olla miun vahvimpia puolia... heh...

Niin siis meni eilisilta mutta kuka arvaa missä vietin perjantai-illan? EKKS: än päivystyspolilla... Aikaisemmin illalla pudotin yhden lasisen kaulakorun (nyyh!) lattialle ja siinä siivotessa sitten yksi sirpale onnistui välttämään imurin ja totta kai kyseinen sirpale sitten myöhemmin illalla löysi tiensä toiseen takatassuuni...! Kerkesin juuri ajatella että nyt on jotain terävää jalan alla ja sillon pisti...! Yritin ensin kaivella sitä itse desinfioiduilla pihdeillä mutta ei onnistunut niin eihän siinä auttanut muu kuin soittaa tädille että moi, kehtaisitko lähteä viemään miut moikkaamaan päivystyksen väkeä...? Ai että nipisti kun se lääkäri kaivo sitä sirua sieltä haavasta...! Oli ennen sen ronkkimisen alkua vielä todennut että ei taideta laittaa puudutusta kun se on tuossa kohtaa aika tuskallinen kokemus (siru oli päkiässä) mutta kun se vähän aikaa oli sitä sirua sieltä kaivellut niin kuului minun suunnasta pienellä äänellä että se puudutus alkaa kyllä pikkuhiljaa houkutella...! No, siru saatiin ulos ja oli puolet isompi kuin mitä olin luullut, melkein puolisenttinen! Eilen pidin vielä jalan tiukasti paketissa ettei mitään pöpöä pääsisi haavaan mutta nyt siihen on alkanut muodostua sen verran hyvä rupi ja kun mitään tulehduksen merkkejä ei näy niin nyt se saa nauttia ilmahoitoa. Että tällästä täällä.

Ai niin, päivän aiheestakin voisi jotain sanoa, eli Päivä 28: Ikävöin.

Miehän ikävöin vaikka mitä! Rakasta mummoa joka oli viimeinen isovanhempi jonka tunsin, ihanaa suokkihevosta joka oli meillä reilun kymmenen vuotta. Mutta kaikista eniten ikävöin tietysti kavereita ja perhettä jotka nyt vähän kauempana asuu. Onneksi on puhelimet ja posti, niin perinteinen kuin sähköinen. Ja onneksi Lappeenranta ei niistä kotiseuduista kuitenkaan niin hirveän kaukana ole, eri juttu jos oisin sinne Lahteen päätynyt, ois hippasen hankalampaa nähdä...

EDIT// Ai nii, innostuin kaulakorujen lisäksi laskemaan muutkin korukaappini tapaukset ja sain tulokseksi aika huimia lukuja... Tässä vähän random-triviaa, eli mitä löytyy meikäläisen koruhyllystä:

Kaulakoruja: 73 joista
14 pitkää kaulakorua
58 tavallista kaulakorua
1 kaulapanta

Korvakoruja: 58 paria joista
32 paria koukkukorviksia
20 paria nappikorviksia
6 paria renkaita

Sormuksia: 14

Magneettikoruja: 2 sellasta pitkää ja yksi rannekoru

Rannekoruja: 6

Hiuskoruja: 27 + 16 hiuspantaa + 2 hattua

Pitsihanskoja: 5 paria + kaksi paria satiinihanskoja

Yllätyin itsekin miten paljon koruja löytyy, ja silti käytän aina niitä samoja... taidankin jo tietää seuraavan haasteen aiheen... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti