sunnuntai 26. syyskuuta 2010

No huhhuh...

Onpas ollut tapahtumarikas viikonloppu xD Kaikki alkoi siitä kun sain keskiviikkona ystävältäni viestin jossa luki seuraavaa: "Lähdetkö lauantaina kattomaan miun ja O:n (isosisko) kanssa Wickedii helsinkii? Ois yks ylimääränen lippu, saat sen ilmaseks". WTF?!?!?!? Ei miulla vaan VOI olla näin hyvää tuuria! Oon koko kesän yrittäny miettiä sotasuunnitelmaa jonka lopputuloksena olisi Wickedin näkeminen ja nyt se tilaisuus tipahtaa syliin!? Annas kun mietin. KYLLÄ LÄHDEN!!

Aikomuksena oli sitten mennä lauantai-aamuna junalla Hesaan ja sitten illalla sieltä O:n ja N:n kanssa autolla Haminaan ja Haminasta Lappeenrantaan, pääsis puolet halvemmalla. Noh, kaikkihan ei tietenkään mennyt ihan niin kuin piti...

Aamulla havahdun yhtäkkiä ja mielessä käväisee ajatus: Mitähän kello on... Kurkkaus digikellon näyttöä, jossa on numerot 6:50. Siis mitä...?! Puolikahdeksan pitäisi olla bussipysäkillä, miksei miun herätyskello oo soinu?! (olin unohtanut lisätä sunnuntain toistuvan herätyksen päivälistaan...) No ei muuta kun muutaman kirosanan siivittämänä nopea neljän minuutin (uusi ennätys!) suihku ja seuraava puoli tuntinen olikin sitten erittäin tehokas, jonka aikana kuivasin hiukset, valikoin vaatteet, laitoin hiukset, meikkasin, kasasin kamat ja ehdin jopa syödä yhden mansikkarahkankin. Hyvin kerkesin bussiin ja eikun matka kohti Matkakeskusta. No, seuraava kömmähdys oli että juna oli myöhässä, koska junan ovet piti avata manuaalisesti, joku sähkövika tjt. No, ei se ollu kun viitisen minuuttia myöhässä. Helsingissä sitten löysin ystäväni ja hänen siskonsa ja muutaman kaupan (löysin ihanan outlet myymälän josta löysin ihanan kassin!) ja nopean kahvitauon (kukaan ei ollu syöny oikein kunnolla aamulla xD) kautta löysimme itsemme Kaupunginteatterista ja esitys alkoi.

Musikaalia ja sen toteutusta voi kuvailla yhdellä sanalla: AIVANMIELETTÖMÄNIHANA!!!! Tykkäsin tosi paljon, ja niin tykkäsivät toisetkin. Olen todella tyytyväinen että lähdin. Esityksen jälkeen poikkesimme hakemassa O:n kissan Aishan (voi vitsit mikä diiva se katti on.. xD) ja suuntasimme kohti Haminaa. Olimme perillä n. 18.55 ja minä huokaisen helpotuksesta, ehdin sittenkin bussiin. No, kello tulee 19.05 eikä bussia näy. Totean että no, onhan ne ennenkin olleet vähän myöhässä. Mutta kun kello tuli 19.15 oli pakko luovuttaa ja soittaa puhelu äidille. "Hei, voisitko tulla käymään Haminassa...? Mie en pääsekään enää tänään bussilla kotiin..." No, äiti kävi pelastamassa lapsensa ja vietin yön evakossa. Tänään äiti oli menossa Elimäelle ja isä väläytti että sehän voisi mennä Lappeenrannan kautta ja viedä siinä samalla minut. No, näin tehtiin ja nyt ollaan taas turvallisesti kotona, luojan kiitos.

Kommelluksista huolimatta en kuitenkaan kadu pätkän vertaa että päätin lähteä tälle yllätysretkelle, Wicked oli sen arvoinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti