torstai 23. syyskuuta 2010

Laukkuhaaste ja kenkäfriikin unelma!

Siis ei ikinä! Kuka julmuri jättää tämmöiset ihanuudet kirpparille?! Löysin nämä BySeppälän remmikorkkarit Laprannan Löytökirpparilta hintaan 8 e! Uskomatonta! Ja kantalaput ja pohjat ihan priimakunnossa! Onkohan kävelty ollenkaan?! Löysin nämä itse asiassa jo tiistaina kun "ihan muuten vaan" poikkesin kyseiselle kirpparille ja kyllä muuten kenkäloverin sydäntä kouraisi kun ei ollutkaan tarpeeksi rahaa mukana eikä tarpeeksi aikaa kipittää lähimmälle automaatille sitä hakemaan...! No, tänään oli rahaa mukana ja pieni paniikki mielessäni hiippailin lähemmäs pöytää jolla olin nämä nähnyt... Ne oli siellä vielä! Tanssin vieläkin päänsisäistä ripaskaa ja tanssin varmaan vielä ensi vuosisadallakin! Korkoa on tosiaan 12 cm. Hui! Korkeimmat korkoni tähän asti on ollu 10 cm et saa nähdä mitä tulee :D ensimmäiset askeleet olivat hieman horjuvia mut eiköhän se siitä.

Sit tosiaan samalla löytyi tuommoisia tummanpunaisia syömäpuikkoja, paketti jossa oli kymmenen kappaletta, kolme euroa... Älyvapaata... Lehmälasi on "pöllitty" lapsuudenkodista, minulla on noita kolme (koska lapsena rikoin muutaman ehheheh...) ja ne on mukana ihan nostalgiasyistä! Lapsena rakastin noita laseja!

Mitä muut edellä sitä pikku-Mari kaaaaaukana perässä :D Eli olem muutamassakin blogissa nähnyt näitä "laukkuhaasteita". Tai sitten vain olen nähnyt yhdessä useamman kerran ja uskotellut itselleni että olen nähnyt monessa... No, hällä väliä. Tässä oma versioni. Eli tämä on "kaupunkilaukun" sisältö, koululaukussa on sitten vähän eri tavaraa.

1. Avainnippu. Siinä on kotiavain, pyörän avain, ja varastojen lukkojen avaimet. Sitä en sitten tiedä miten järkevää on säilyttää kaikkia avaimia samassa nipussa...

2.Nenäliinapaketti. Erään nenäverenvuoto-episodin jälkeen totesin että aina, siis AINA kannattaa olla mukana paketti nenäliinoja...

3. Sateenvarjo. En syksyisin lähde mihinkään ilman sateenvarjoa. Tätä varjoa sanon Channel-varjokseni, sillä tuosta mustavalkoisesta kuviosta tulee ihan mieleen channelin jakkupuvut :D

4. Vesipullo. Vesipullo on paras kaverih! Juon tosi paljon vettä päivässä.

5. Carmolis-pastilli paketti. Syysnuhan uhatessa näitäkin on aina mukana. Lisäksi yksi tuommoinen tekee ihmeitä kuoroharkkojen käheyttämälle äänelle. On muuten sitten aika vahvoja, että jos et ole aikaisemmin syönyt, ota ihan kiltisti yksi kerrallaan.

6. Huulirasva. Ohhoh! Tällä kertaa ei ollut kuin yksi huulirasva mukana... Outoa...

7. Meikki-lääke-krääsä-pussi. Löysin tämän joskus Lindexiltä alesta ja sinne mahtuu hyvin tarvittavat meikit, pari buranaa/allergialääkettä ja lisäksi sitten kaikki turhake.

8. Kampa. Kampa on aina oltava mukana.

9. Kukkaro. Tämä nahkakukkaro kustansi minulle viime kesänä 20 ja hyvin on säilynyt tähän asti. Pitäisi tosin varmaan tyhjentää kuittiosasto, kukkaro ei meinaa mahtua kiinni! Iso plussa tässä on korttitila, kun minulla on nykyään aika monta kanta-asiakaskorttia niin meinaa tulla vähän tunku.

10. Hanskat. Jo pari vuotta vanhat mustat nahkahanskat lämmittävät talvellakin! Aamulla ei pyöräillessä pärjää ilman hanskoja.

Lisäksi mukana sitten pyörii totta kai puhelin, kamera ja mp3 mutta unohdin ne tuosta kuvasta enkä jaksanut ottaa uutta... nih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti