sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Leffa-humua

Voi Luoja millaisen sydärin olin vähällä saada viime perjantaina kun vierailin Lappeenrannan pääkirjastossa... Tutkin ihan muina naisina että minkälainen tarjoilu on lasten dvd-hyllyssä kun silmäni zuumasivat äkkiarvaamatta yhteen tiettyy leffaan ja oli pakko repäistä kotelo hyllystä ja varmistaa olinko lukenut oikein. Tumma Kristalli siinä luki, ihan oikeasti. Tässä vaiheessa olisin kiljunut ja hyppinyt jos en olisi ollut keskellä kirjastoa hehhe... Tumma Kristalli on tosiaan -80 luvulla ilmestynyt nukkeanimaatio. Minä en ole ikinä oikein pitänyt nukkeanimaatioista, ne ovat mielestäni vain niin omituisia. Joskus tuli telkkarista joku nukkeanimaatio mitä suorastaan pelkäsin... Nykyäänkään ei oikein mikään Nightmare Before Christmas tai Corpse Bride kolahda mitenkään mainittavasti. Katson niitä kyllä, mutta ei ole mitään pakottavaa tarvetta nähdä. Mutta auta armias kun näin ensimmäistä kertaa Tumman Kristallin televisiossa... Se oli rakkautta ensi silmäyksellä! En tiedä saako tarina (joka tosin on ihan peruskamaa heh...) minut unohtamaan nuket niin hyvin vai mikä siinä on mutta se on kerrassaan ihana leffa! Ja nyt kun tiedän että siitä on todistettavasti tehty dvd minä muuten etsin sen käsiini vaikka minkä kivenmurikan alta, se on vissi! Ja lisäksi sieltä hyllystä löytyy Matilda ja lasten kapina, toinen leffa minkä mielelläni sisällyttäisin myös omaan dvd-hyllyyni :D

Paikallisesta kirjastosta puolestaan löytyi leffat Underdog, Alakynsi ja James Bond, Kuolema saa odottaa. Näin underdogin trailerin joskus jonkun muun leffan yhteydessä ja mielenkiinto heräsi. Ja nyt kun näin sen kirjastossa, totta kai se piti lainata ja katsoa. Kyllä oli aika hulppeaa meininkiä, pakko sanoa. Kuolema saa odottaa (Die Another Day) puolestaan on roikkunut katsottavaa-listallani jo jonkin aikaa, koska siinä on Pierce Brosnan ja Halle Berry, jotka molemmat kuuluvat lempinäyttelijöihini. Tapaus on sinänsä legendaarinen, sillä en yleensä paljoa perusta Bond-leffoista, luultavasti sen hirveän hehkutuksen vuoksi. Olen ainainen vastarannan kiiskim, en lähde melkein mihinkään massa ilmiöön mukaan. Heti kun jotain oikein hehkutetaan, minä kierrän sen kaukaa. Näin on käynyt monen leffan ja kirjan kanssa. No, enivei. Katsoin sen leffan ja nyt olen vakuuttunut siitä, että vuoden päästä olen varmasti nähnyt kaikki Bondit ja olen suurinpiirtein ykkösfani xD Hyvä leffa oli. Ja olen sitä mieltä että Brosnan näyttäisi todella hotilta olkapituisilla hiuksilla oijoijoi!

Sitten vielä vähän yhdestä lempiaiheestani, nimeltään ruoasta hih! Suosittelen lämpimästi Felixin hunaja-sinappi salaatinkastiketta. Söin kyseistä sörsseliä ensimmäistä kertaa keskiviikkona Subwayssa (oli muuten ensimmäinen kertani Subissa hehheh...) ja jäin kerrasta niin pahaan koukkuun että oli pakko etsiä kaupasta vastaava tuote ja kun sieltä löytyi ihan se sama tuote niin pakkohan se oli ostaa omaan jääkaappiin. Itse käytän kyseistä ainetta kana-hamppareissa majoneesin sijaan ja voileivillä levitteen sijasta ja on niin hyvää että sukat pyörii jalassa! Tai pyöris jos olis sukat jalassa, theh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti