maanantai 11. lokakuuta 2010

Valitusta luvassa

Ärsyttäää!!! Oon kipeenä. Ollu jo useamman päivän. Ärsyttävää kun koko pää tukossa ja kuumetta just se vähän yli kolmenseittemän eli niin ettei se vielä sinänsä tunnu ihan hirveeltä mut silti ei viitti lähteä mihinkään. Eniten ärsyttää että miulta menee työpäiviä ja joudun sitte tekemään jotain korvaavia niiden takia!!! Viis työpäivää ainakin menee, ens torstai ja perjantai onneks vapaata ja sit ois taas lauantaina työpäivä... Paree ois olla sillon jo terve! Sanoinko jo että ärsyttää? %&/(¤(/&¤#¤%"(/%¤#/!!!!!!! Kun tiedän kokemuksesta että jos mie en anna kunnolla itteni olla kipeenä niin se vaan jatkuu seuraavat kaksi viikkoa semmosena ilkeenä nuhana ja pikkukuumeena. Tosin se on nytkin jo jatkunu melkein viikon että sillai... Ja sairaalaan ei oikein viitti mennä nuhassa töihin. Tai ehkä semmonen pieni allergianuha vielä menis, mutkun tää on just sitä kuume-syyslunssaa mitä on liikkeellä nii ei viitti mennä sinne tartuttamaan muita hoitajia tai mikä pahinta, potilaita... Kaiken kukkuraksi onnistuin eilen viiltämään sormestani palan pois juustohöylällä... ÄrrinmurrinMUR!!!

Ettei nyt ihan valitukseks menis, hehkutan muutamaa leffaa jotka olen löytänyt antikvariaatista muutama viikko sitten mutta vasta nyt olen ehtinyt (sattuneesta syystä) katsomaan; Hayao Miyazakin Laputa, Linna taivaalla ja The Mummy Returns. Aloitetaan japanilaisesta. Suurin osa Miyazakin leffoista on lemppari-leffa listallani. Tosin Totoro oli jostain syystä hienoinen pettymys, ehkä odotin siltä vähän liikoja kaiken kavereilta kuulemani ylistyksen takia. Mutta Henkien Kätkemä, Liikkuva Linna, Prinsessa Mononoke, Laputa... Ah! Ja pitää vielä mainita erikseen Kissojen Valtakunta ja Maameren Tarinat vaikka ne eivät Miyazakin olekaan, mut ne on silti hyviä!

Sitten tämä Mummy. Joskus useampi vuosi sitten näin kyseisen leffan puoliksi kun olin yötä serkullani ja jo silloin se oli aika mielen kiintoinen. Sitten tuli telkkarista ensimmäinen osa ja se oli sitä myöten selvä. Kun löysin toisen osan antikvariaatista, en voinut jättää sitä jälkeeni. Oded Fehr...! Oijoijoij! Se mies pistää kyllä sukat pyörimään erään tytön jalassa! Pitkä, tumma, komea... What more can girl ask for? Ja tykkään siitä että vaikka elokuva onkin ensivaikutelmaltaan melkein seikkailu-kauhua kaikkien muumioiden sun muiden takia, siinä on oikeasti myös paljon huumoria ja tilannekomiikkaa. :D me likes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti