sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Voi Luoja...


Nyyhkis! Turnip ja Nalle kävi tänään meillä ja voi Luo-ja mitkä tuliaiset/yo-lahjat oli mukana! Tippa linssissä...!Kuvassa tosiaan posliininen (?) teekuppi jossa on kansi ja "suodatin" mukana, tulee todellakin käyttöön, en nimittäin omista teepalloa irtotee-lehtiä varten... Pieni puteli on ihan pelkkää lasia, ei ole mikään pullo, ja sitten tuollainen ihana muistikirja. Lisäksi oli sitten semmoinen iso juliste mihin on maalattu miun nimi, mutta se ei suostunut yhteistyöhön kuvan ottamisen ajaksi... jostain syystä en pysty laittamaan tekstiä ennen kuvaa... wtf?

Huomenna alkaakin sitten työt. Jee! Kivaa! Kävin jo viime viikolla (eikun hetkinen, tällä viikolla!) torstaina vilkuilemassa paikkoja, muistelemassa ja varmistamassa varashälyttimien tunnukset. Huomenna sitten työn touhuun!

90-luvun lapset (ja miksei muutkin) muistaa varmaan sellaisen lastenohjelman kuin Prätkähiiret? Ja puhun nyt tosiaan siitä alkuperäisestä, en siitä pastellinsävyisestä uudesta versiosta (yök, ei pahalla jos joku tykkää, mutta alkuperäisiä ei voita mikään). Oon innostunu youtubesta katteleen jaksoja suomeksi ja pakko sanoa että enää ei ihmetytä ollenkaan että olen nykyisin niin kieroutunut persoona xD. Tässä muutamia lemppareitani:

Turbo: Huh, se liippasi läheltä!
Moto: Joo, mulle tuli harmaita karvoja!
Vinski: Ne on jo harmaita!
Moto: No harmaampii!

Vinski: *saa pusun* Krhm... hehehe... eh... Housut repee...

Turbo: Oh man, Santtu repii meidän kalsarit palasiks täst hyvästä!

Vinski: Eiköhän panna...!
Turbo: Whoa whoa, hetkinen seis, nyt me ei voida hosuu.
Vinski: Ääh, ilonpilaaja...

Moto: Tän mekaanisen handun ainoo huono puoli on et se on liian hidas kaljankittaamisessa!

Moto: No eiköhän se kelpaa niin kauan kun se selättää tän Leipäjuuston uuden dildon!

Tuota ekaa lukuunottamatta, voi vitsit mitä settiä xD Saa repeillä melkein koko ajan... Kolme-neljä vuotiaana noi meni vielä aika lahjakkaasti ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti