keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Haukoutus...

Tänään oli nyt viimein ne valintakokeet. Ja nyt väsyttää. Ai miksi? No siksi että heräsin tänään klo 4 a.m... Nukuin kyllä Hamina Kouvola välin mutta ei se enää tässä vaiheessa paljoa lohduta...Kokeista en osaa sen enempää sanoa juuta enkä jaata, jäi aika neutraali fiilinki... Heinäkuuta odotellessa...

Kotimatkalla poikettiin Korialla Nappan ABC:llä ja sieltä tarttui mukaan kassillinen villalankoja molemmille ja minulle nro 4,5 puiset puikot! <3 Mie oon nykyisin niin ihastunu puisiin puikkoihin, niillä on niin mukavan kevyttä neuloa! Langoista sen verran että minulle tuli mustaa Mohair-lankaa ja sitten vähän paksumpaa, sellaista jellonankeltaista. Mustasta tulee (tai siis pitäisi tulla, saa nähä mihin asti innostus kestää...) kevyt villatakki ja keltaisesta aion neuloa itselleni kolmiohuivin ensi talveksi keltaisten pipon ja käsineiden kaveriksi.

Eilen käytiin tosiaan siellä Lpr:ssa ja nyt on pakko sanoa että hieman harmittaa Pola-saalis omalta osaltani... Ei sieltä oikein löytyny mitään WOW-kankaita... No yksi löytyi, sellainen musta missä on valkoisia kukkia... Uusi kesähame, täältä tullaa! Mukaan tarttui myös kieppi valkoista satiininauhaa, leveää kuminauhaa 10 metrin pätkän (no kun se oli 30 snt metri...!) josta saa vyötäröitä ja mustaa trikoota josta aion ommella muutaman trikoomekon kesäksi ja miksei sitten muihinkin vuodenaikoihin. Vielä en tosin ompelua ehtinyt aloittamaan, koska unohdin taas ostaa vetoketjun... Tää on kuulkaa taitolaji!

Kaupungilla eksyttiin hieman Haloseen, koska äidin piti saada uusi kevättakki. Minähän sitten totta kai ajauduin väistämättä kenkäosastolle... Ensin oli tosin pieniä hankaluuksia: en ole aikaisemmin käynyt Lpr:an Halosessa (kyllä, uskokaa tai älkää...) ja aikani harhailtuani miesten osastolla alkoi jo savu nousta. "Prkle missä /%¤%/#(¤)!" se kenkäosasto on?!" No sitten näin rekkien välistä kenkärivistön portaiden päässä. Ja samalla sekunnilla radiosta kajahti "I wanna make love in this club" xD Kohtalo? Ja kyllähän sieltä kengät löytyi. Olen jo pitkään havitellut itselleni keltaisia korkkareita ja nyt löytyi! 10 cm tolppakorko ja nilkkaremmi ja joku oli ihan myytyä tyttöä... Hieman mietitytti peep-toe-kärki ja se että siellä olisi ollut myös keltaiset perusavokkaat, mutta kun niiden pinnassa oli sellasta "käärmekuviota" mikä ei suoranaisesti ole minun juttuni ja niissä tolppakoroissa hintakin oli 17,50€... Minä kävelin kassalle ja maksoin ostokseni tyytyväisenä. Olisin halunnut laittaa kengät jo tänään jalkaa mutta sitten säälin päkiöitäni ja laitoin lemppariballeriinani. Joista muuten sain kehuja toiselta kokelaalta :) oli kuulemma söpöt! Niin on! Mutta kyllä hieman nousi stressitaso kun kuulin että meitä oli siellä paikalla 134 ja meistä 30 saa paikan... auts... no, onneksi olen hakenut muuallekin...

Nyt meinaa pikkuhiljaa pää kolahtaa näppikselle joten pakko kai mennä nukkumaan... Mitenköhän helvatan aikaisin herään huomenna...? No, jos jotain hyvää niin ainakin vuorokausirytmini saattaa hyvinkin normalisoitua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti