perjantai 18. kesäkuuta 2010

Ompeluintoa!

Eilen huristin itselleni todellisen rentoilumekkojen ykkösen. Kaksi trikoo-kankaasta leikattua, lähes identtistä palasta, saumat saumurilla ja voila, puolen tunnin rentoilumekko valmis. Totesin tosin nopeasti että ihmisten ilmoille se kaipaa kaveriksi jonkun vyön ja vähän aikaa tutkittuani totesin vyöosastoni olevan suorastaan surkea... Pitäisiköhän kirppareilla nostaa katse kengistä vähän ylemmäksi, jos niiltä pöydiltä löytäisi jotain kivoja vöitä...? Kyllä minulla kaksi on ja ne hyvin käy mutta haluaisin lisää vöitä noin niinkuin yleensäkin.

Tänään kaveriksi pääsi musta paljeteilla koristeltu vyö kun kävimme kaverini kanssa hurvittelemassa. No joo, oikeesti käytiin kattomassa missä on ajoharjoittelurata, kun rakkaallani on ensi viikolla kakkosvaiheen rata ja kun minä olen jo sen vaiheen käynyt niin lupauduin sitten ruokapalkalla kartanlukijaksi. Ruokapalkalla nimenomaan, rontti kustansi Haminaan palattuamme minulle Rossossa pannupitsan ja juomiset...! Samalla reissulla kävin tilaamassa jälleen paketin piilareita ja sitten vielä kangaskaupassa josta ostin kaksi vetoketjua. Jos nyt pääsisi taas ompelemaan... Tosin vasta kotiin tultuani päähäni iski ajatus että en teekkään siitä Lappeenrannasta löytämästäni kankaasta mekkoa vaan hameen ja jonkinlaisen yläosan... Great... No jaa, kyllähän siihen yläosaan sitten vetoketju tarvitaan, kun se kangas ei jousta niin mihinkään suuntaan. Toinen vetoketju onkin sitten toiseen suunnitteilla olevaan mekkoon, taas sellaiseen korsettiyläosaiseen, sellaisesta punavalkooranssi-kukerrus kankaasta.

Pakko hehkuttaa. Nelliinan vaatehuoneesta olen lukenut miten yliveto Tigin kuivashamppoo Rockaholic, Dirty Secret on. Itse olen etsinyt jo jonkin aikaa hyvää kuivashamppoota, viimeistään hiustenvärjäyksen jälkeen sitä aina kaipailee kun tukka on pakko pestä joka ikinen päivä kun etuhiukseni ja hiukseni muutenkin rasvoittuvat sen verran nopeasti. No, Lappeenrannasta viimeinkin ostin oman Dirty Secretin itselleni, hieman hampaita kiristellen hinnan takia (18 euroa... auts!), mutta nyt on pakko sanoa että kyllä toimii! Ei tarvi käydä todellakaan joka päivä suihkussa, vaan letistä saa ihan siedettävän näköisen suihkauttelemalla ensin hieman ainetta päähän, pääosin otsatukkaan ja tarvittaessa vähän muuallekin, ja sitten vain joku kiva puoliponnari, hiukset kiinni tai jotain. Suurin ärsytyksenaihe on tosiaan ollut aina se otsatukka, koska en osaa vetää sitä taakse tai kokonaan sivuun, olo on ihan hirveän alaston ilman otsista. Nyt kelpaa.^^ Eli suosittelen kyllä kaikille muillekin jotka etsivät hyvää kuivashamppoota. Pullo on onneksi aika iso ettei joka viikko tartte olla etsimässä uutta mutta silti tuo hinta kirpaisee kyllä aika lahjakkaasti...

Ai niin siihen kangaskauppaan vielä. Tämähän lähentelee jo mitä täydellisyyksiä kun kangaskaupasta saa lisäksi vaatteita, kosmetiikkatuotteita ja karkkia! Aika tulisia katseita vaihdoin yhden tumman puseron kanssa, mutta sain pidettyä järjen päässä. Tosin mukaan lähti kyllä mansikantuoksuinen body butter... Hei, mansikoiden edessä minä olen mennyttä tyttöä! On kolme tuoksua jotka saa miun liekkeihin, vanilja, mansikka ja vadelma. Ja se rontti vielä näyttää joltain mansikkarahkalta... Katos vaan niin kohta on tyttö vatsahuuhtelussa vedettyään puoli purkillista vartalovoidetta... No ei vaiskaan. Ja vaikka paketissa lukee vartalovoide, luulen että sitä tulee käytettyä enemmän käsiin, tassuni menevät nimittäin talvisin niin järkyttävään kuntoon että käsiarasva on paras kaveri! Kyynärpäät ja polvet on toinen mitkä miulla kuivuu älyherkästi joten niihinkin tulee varmaan tungettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti