maanantai 31. toukokuuta 2010

Mekkoilua ja siivousta ja vähän lisää panikointia

Huh! Että voikin pelkkä ikkuinoiden puunaus viedä mehut!

Tänään päivä alkoi minulla jo 7.30 mikä oli suoraan sanottuna täyttä tuskaa, oon yo-kokeiden jälkeen onnistunu kääntämään vuorokausirytmini niin pahasti sijoiltaan että oon menny nukkumaan melkein yhdeltä yöllä ja heräilly hätäseen puoli kymmenen maissa... Nukkumaanmeno aika oli tosiaan samaa luokkaa myös eilen ja nyt väsyttää... Ai miksi piti nousta niin aikaisin? Koska piti lähteä käymään ruokakaupassa. Kassatäti hieman naurahti kun pokkana ilmoitin että "Niitä Pommac-pulloja on sitten seittemän kappaletta!" Ostin tosiaan lauantaille juomiset... Ehheheh... Meillä ei alkoholista juoda! Samalla reissulla kävin ostamassa äiti-kullalle lyyran rintaan, samoin kuin vetoketjun siihen mekkoon mistä puhuin edellisessä postauksessa ja kesän ensimmäiset pehmiksen. Ja saatoin ihan vahingossa eksyä kenkäkaupan puolelle... krhm... No kun ne ihanat korkosandaalit kattoivat miuta näyteikkunasta niin anovasti etten voinu vastustaa! Ja ne on sitä paitsi todella hyvät jalassa ja myös hyvän näköiset. Valkoisista ja mustista otin mustat, koska ajattelin että niitä on helpompi sitten yhdistää eri asuihin. Ja lisäksi ne on juuri sellaiset kesäsandaalit joita olen havitellut jo kuukaudenpäivät! Gladiaattorihenkiset ja 9 cm tukeva korko on pelkkää plussaa minulle :D Ja se korko ei ees tunnu mitenkään korkeelta!

Mekon sain sitten tänään valmiiksi! Jeij! Hyvä tuli! Tosin voi olla että joudun hieman kaventamaan yläosaa SITTENKIN. Noh, sunnuntaina se menee vielä boleron kanssa mutta sitten kesän häihin mihin meinasin laittaa kyseisen mekon pitää vähän kavennella. Helmaa piti lyhentää melkein vaaksan verran kun se olikin vähän liian pitkä. Olen sen todennut että minulle sopii parhaiten joko ihan varpaisiin ulottuvat helmat tai sitten polveen tai juuri polven yläpuolelle ulottuvat. Mutta sellainen puoleen väliin pohjetta tekee minusta tosi höperön näköisen...

Siivouksen osalta on taas tapahtunut edistystä, siivottiin tänään äidin kanssa ikkunat sisäpuolelta melkein kaikki yhtä keittiön ikkunaa lukuunottamatta ja yksi olkkarin ikkuna pitää pestä uudelleen... Keittiön ikkuna jäi pesemättä koska siinä on niin paljon tavaraa edessä, tavaraa mitä vielä tarvitaan tällä viikolla eli se pestään sitten myöhemmin. Ja sitten saatiin myös vaihdettua uudet verhot ikkunoihin. Huomenna on luvassa hyllyköiden ja kaappien siivousta ja leiväntekoa.

Voi hitto, panikoinnista on tulossa mulle toinen nimi... Ylppäreiden hiusongelma on tosiaan ratkaistu, päädyin siihen että se suoristettu ja latvoista ulospäin taivutettu malli on paras. Mutta nyt on muodostunut uusi ongelma, nim. meikki. Tai lähinnä huulet, silmät on sitä peruskamaa eli ripsari ja ehkä kajali... Voi elämä että voikin näin vähäpätöisistä asioista kehittää elämää suuremman ongelman... Haluaisin tosiaan huulipunaa, ja heti kättelyssä karsin pois kaikkein tummimmat eli luumun sävyt ynnä muut. Loppukiriin ovat selvinneet peräti neljä huulipunaa jotka kaikki ois ihania! En vaan osaa päättää että haluanko ihan kirkkaanpunaset huulet vai vähän sävyä vai siltä väliltä... Voi Luoja!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti