keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

I'm not questioning your powers of observation; I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

Ja huomenia kaikille. Alkuviikosta kävin taas vaihteeksi Sumassa vilkuilemassa olisiko siellä jotain kivaa ja olihan siellä.


Se tunne kun löydät peräti kaksi leffaa mitä olet etsinyt jo melkein vuoden päivät! Tuo V niin kuin Verikosto on vaan niin loistava! Ja King Arthur on se perusteatteriversio. Miullahan on siitä se ohjaajan leikkaama pidempi versio joka on muuten tosi hyvä mut siitä puuttuu muutama pikku-hetki, ihan sellaset tyyliin kahen minuutin kohtaukset jotka ei edes tarinan kannalta ole mitenkään olennaisia mutta silti! Joten nyt miulla on ne molemmat heh.

Tiimarista puolestaan löysin tällaisia. Kaksi tarjoilukulhoa jotka on halkasijaltaan semmosen melkein 40 cm eli kokoa riittää. 9 e olivat ne yhteensä.

Sitten vielä loppuun näitä elämän pieniä valopilkkuja, oli ihana kun olin pyöräilemässä kotiin päin niin kun pyöräilin koirapuiston ohi niin piti vilkaista kahteen kertaan kun keskellä aitausta kipitti kolmen koiran jono, ensimmäisenä joku noutaja, labradori tai kultainen, en ole ihan varma, toisena meni vähän pienempi koira, näytti vähän joltain ajokoiralta ja kolmantena kipitti joku pieni terrieri tai vastaava :D oli vaan niin metka kun näytti että se terrieri jahtas niitä kahta isompaa koiraa!

Eipä siinä kai muuta, tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti