tiistai 7. elokuuta 2012

People think I'm insane because I am smiling all the time

Juu, tiedetään, oikea sitaatti menee "because I am frowning all the time". Lukioaikaan väännettiin vaan tuosta tunnetusta klassikosta tuo smiling-versio kun se sopi meille niin hyvin :D jaa kyllä, hiljaista on ollut, pahoittelut siitä. Ja asiaan. Ai miksi hymyilyttää? No tämän takia!
 
Aaah! Miun kiinanruusussa on nuppu! Eikä vaan yksi nuppu vaan jopa peräti kolme! On kuulkaa jännät hetket meneillään, kohtelen tuota kultaa tällä hetkellä silkkihansikkain ja pidän kuin... öh... kukkaa kämmenellä (no pun intented) kun luin jostain että nuo kiinanruusun nuput on aika herkkiä ja kasvi saattaa ne pudottaa. Voi tuntua vähän (ai vähän?!) hölmöltäkin olla koko ajan suu virneessä mikä haastaa jo irvikissankin jonkun kasvin takia, mutta tälläiselle kävelevälle kasvikatastrofille nuo nuput on iso asia! Nyt vaan peukut pystyssä että nuppu aukeaa kokonaan ja saan tänne kauniita kuvia, kiinanruusussa kun on niin ihanat kukat!

Eilen sain taas pitkästä aikaa vietyä ylimäärä-tavaraa Sumaan ja kun siinä sain 15 euroa vaihtoon niin ei muuta kun hyllyjä koluamaan. Yleensähän sumasta tarttuu miulla mukaan dvd:eitä ja cd-levyjä mutta tällä kertaa ei löytynyt kumpaakaan joten käänsin katseeni kirjahyllyihin. Sieltä löytyikin sitten kolme kirjaa joita olen himonnut jo pitkään mutta aina ne on kirjakaupan suolaisten hintojen takia jääneet ostamatta, elikkäs Taru Sormusten Herrasta trilogia, Memoires of a Geisha (joka on jo puolessa välissä hups!) ja Brownin Angels and Demons jonka nappasin oikeastaan vaan siksi että se Da Vinchi Code oli niin perkuleen hyvä :D

Eilisestä vielä sen verran että illalla käytiin kaverin kanssa vilkaisemassa Abraham Lincoln - Vampire Hunter elokuva. Ei vissiin vampyyrit Lappeenrantalaisia kiinnosta ellei kyse ole Cullen-nimisestä vampyyri-perheestä, oli nimittäin varmaan kymmenkunta katsojaa ja leffa tuli ohjelmistoon vasta perjantaina... Meillä molemmillä oli elokuvaan mentäessä takaraivossa pieni pelko että näinköhän ajatus Lincolnista vampyyrinmetsästäjänä on niin random ajatus että elokuva tuntuisi vähän väkisin tehdyltä, mutta onneksi saatiin molemmat pettyä, leffa oli jopa viihdyttävä kokemus. En ehkä sitä tule omaan hyllyyni sisällyttämään (paitsi ehkä sumasta heheh) mutta kirjastosta voisin lainata toistekin. Tälläistä tänään, nyt vähän aamupalaa, alkaa pikkuhiljaa maha kurnia kun on ollut jo puoltoista tuntia hereillä. Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti