keskiviikko 29. elokuuta 2012

Your riches, gold, and garments,jewels bright, your house, and land, must on new owners light

Hellouta vaan hei, täällä pieni tyttönen on ollut viime torstaista asti ihan täpinöissä ja intona ja tänään tapahtui se mitä on odotettu melkein kaksi vuotta, meikäläinen palasi musiikkiopistoon jeee!!! Keväällähän oli tosiaan ne koelaulut ja sitten kesällä odoteltiin tuloksia. Nimeäni en valittujen LYHYELTÄ listalta löytänyt joten totesin että eipä siinä sitten mitään, ensi kerralla uusi yritys. Sitten viime torstaina, vapaapäivää viettäessäni (vielä yöpaitasillani heh) soi puhelin siinä puolen päivän aikaan ja kun vastasin, sieltä tervehtikin Laprannan m-opiston sihteeri. Sydän melkein kyllä pysähty siinä vaiheessa mutta käynnistyi taas viimeistään silloin kun sihteeri sai suustaan sanat "olisi yksi vapaa paikka tuolla laulun puolella, olisitko yhä kiinnostunut tulemaan oppilaaksi?" Totta munassa! No en nyt ihan noilla sanoilla vastannut mutta enivei, puhelun jälkeen kylläkin räjähdin aika komeasti, toivottavasti naapureilla ei ollu mitään maljakoita tai vastaavia kourassa hups! 

Ja tänään oli sitten ensimmäinen laulutunti, suurimmaksi osaksihan se meni siihen että opettaja kartoitti mikä on miun ääniala ja minkälaista ohjelmistoa oon laulanu. Tästä etiäpäin! 

Viime viikonloppuna rakas ystäväni Linnea oli täällä yökylässä (miss u!) ja toi kivana pikku Helsingin-tuliaisena paketin vaaleanliloja helmiä joista pääsin askartelemaan koruja pitkästä aikaa!




Ensimmäiset kymmenen helmeä meni tuollaiseen pitkään kaulakoruun. Löysin tuota koristeketjua Laprannan Askaretta-kaupasta ja voin iloisena sanoa että korusta tuli juuri sellainen kuin halusinkin. :)



Kolme seuraavaa helmeä pääsikin rannekoruun, ja kun vauhtiin pääsi tein tuosta ketjusta myös tuommoisen pelkistetyn rannekorun, se kun oli niin kivan näköstä.



Kaksi viimeistä helmeä pääsi kahden vähän pienemmän valkoisen kanssa korvakoruihin.

Korvakoruihin pääsi myös tuommoisia camée koruja joita löysin myös Askaretta-kaupasta, hopeiset ja pronssiset.

Eipä tässä kai taas muuta, kohta toinen kouluviikko ohi (perjantaina on vapaapäivä joka vietetäänkin sitten tyttöjen kanssa lautapelien ja hyvän seuran merkeissä jee!) ja ensi viikolla alkaa työnteko oikein kunnolla... Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti