sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Nothing is so strong as gentleness, and nothing is so gentle as real strenght

Otsikon on siteeraus Ralph W. Sockmanilta ja on ehdoton lempparini Criminal Mindsin siteerauksista. 

Nyt tulee vähän jälkikäteen mutta viime viikolla oli jännät paikat kun olin ekaa kertaa ihan oikeana hoitajana töissä! No siis lähihoitajana kun ei op.pisteet vielä riitä sijaistamaan sairaanhoitajaa mutta hoitsu mikä hoitsu heheh. Varasin ensin yhden iltavuoron Ortamonpuiston kakkososastolta ja kun pääsin paikalle oli ykkösosaston os.hoitaja miuta vastassa ja kysäisi voinko saman tien tehdä seuraavana päivänä aamuvuoron ykkösellä jei! 

Tällä viikolla ei sitten keikkoja ole ollut joten päivät on menneet omalla painollaan. Alkuviikosta oli tosin kivaa kun käväisin ensin tiistaina luokkakaverin luona parantamassa maailmaa ja sitten keskiviikkona kävimme katsomassa Lumikki ja Metsästäjä-leffan samaisen kaverin kanssa. Leffa oli mukava yllätys, parempi kuin odotin. Tosin loppu jäi kaihertamaan ja kunnolla grauh! Muuten päivät on kuluneet aika paljolti sohvan pohjalla siirtäen erästä tiettyä sarjaa telkusta verkkokalvoille.

Että voikin johonkin sarjaan olla niin koukussa! Lisäksi olen varmaan itkenyt viimeisen viikon aikana enemmän kuin parissa viime kuukaudessa! Muutamat jaksot on vaan päässy niin hyvin ihon alle ettei voinu mitään, esimerkkinä esim kun The Reaper ampuu Hotchin vaimon vitoskaudella, vaikka sarjaa telkusta seuranneena tiesin että näin tulee tapahtumaan, silti se iski. Toinen oli kuutoskauden jakso jossa Emily "kuolee". Tätäkin osasin odottaa ja vaikka tiesin että se selviää ja peräti vielä palaa BAU:un riveihin seiskakaudella niin silti tuli tirautettua pisara jos toinenkin nyyh! Onneksi on niitä hauskojakin hetkiä, kuten Morganin ja Garcian sanailut ja Reidin suloisen vaivaantunut kanssakäyminen lähes kenen kanssa tahansa.

Evääthän on tärkeä osa elämää, ainoa B&J jäätelö josta tykkään ja jota ostan n. kerran kuukaudessa lähinnä kun se on niin hiivatin kallista! Lisäksi Lappeenrannassa on tällä hetkellä tuo Baked Alaska ihan kiven alla, en tajua mihin se on hävinny kauppojen hyllyiltä! Tällä hetkellä luottopaikkani on keskustan Makuuni.


CM: n lisäksi olen viettänyt aikaa Nintendo DS juurtuneena käteen Sumasta löytyneen Witches and Vampires - Secrets of Ashburry pelin kanssa. Vaikka pelin grafiikka ei silmiä hivele kuten esim. Layton-peleissä on peli silti niin koukuttava että olen viimeisen viikon aikana joutunut lataamaan deeässänäni varmaan kahteen otteeseen...! Normaalisti siis pärjään yhden latauksen jälkeen melkein parikin viikkoa ups... Peli kertoo tosiaan kolmesta sisaruksesta, Aluna, Darien ja Ruby jotka huomaavat joutuneensa keskelle sotaa pahan voimia vastaan. Tiedän, juoni on korni kuin mikä mutta juuri siksi niin hauska! Aluna on noita, Darien on valkoinen vampyyri (eli ei juo ihmisen verta) ja Ruby on ilmeisesti molempia. 



Muutama juttu tosin hieman häiritsee, ensinnäkin en tajua mistä kannen suomenkieliseen kuvaukseen on repäisty että kaksi hahmoista on Daniel ja Samantha?! Toinen on se että aina kun joku pimeyden örkki katoaa/kuolee/häviää ottelussa, lähes poikkeuksetta ne hihkaisevat että Yeah! Kuka hihkaisee Yeah hävitessään?! :D

 Pelikuvat Googlesta

Nyt taidan suorittaa siirtymisen lähemmäs kahvinkeitintä ja aamupalaa. (ei, en ole herännyt kymmentä minuuttia sitten, heräsin jo yhdeksän maissa en vain ole jaksanut vielä väkertää aamupalaa ja sen huomaa...) Tsau!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti