perjantai 22. kesäkuuta 2012

Well, what I love most in the world are my books. My stories.

Heissan. Huomaatteko, yritän kovasti kiristää otettani ja tihentää postaustahtia...! No ei vaiskaan, mie oon alusta asti ollu vähän sillä mielellä että jos ei oo mitään postattavaa niin mitä turhaa sitten postaamaankaan.

 
Jos viime viikko meni dvd-levyjen ja nintendo-pelien kanssa niin tämän viikko onkin vierähtänyt vähän toisenlaisen eskapistisen ajanvietteen parissa, nimittäin kirjojen kanssa.Kuvassa näkyy tähänastinen saldo, Cassandra Claren Mortal Instruments-sarjan kolmas osa City of Glass ja Kelley Armstrongin Darkest Powers-trilogia. Nyt meneillään on tuon Claren sarjan neljäs osa, City of Fallen Angels mutta se ei vielä päässy kuvaan koska en ole lukenu sitä kokonaan heh. 

Ostin joskus pari kuukautta (hui kauhistus...) sitten tuon The Summoning kirjan pokkaripassin ilmaispokkarina (siis se suomalaisen diili että kun ostat pokkaripassin täyteen niin saat yhden ilmaisen pokkarin) ja itse asiassa sillä mielellä että Sumaan se varmasti päätyy. Sunnuntai-iltana aloin huvikseni lukea ekaa sivua ja hupsheijakkaa, kohta huomasin että kello olikin jo kaksi maanantai-aamun puolella ja tuumasin että hupsis, pitäiskö käydä nukkumaan...? No, maanantaina sain luettua kirjan loppuun ja oli ihan pakko ostaa loput kaksi osaa... Sarja kertoo 15-vuotiaasta Chloesta joka on yksi supernaturaaleista eli ihmisistä joilla on taikavoimia. Chloe itse on necromancer eli siis... öö... manaaja...? No siis se näkee haamuja ja pystyy herättämään kuolleita eli siis luomaan zombeja, usein ihan tahtomattaan ja aika ilkein seurauksin... No joka tapauksessa, Chloe päätyy Lyle House nimiseen "ryhmätaloon" (huono suomennos, mutkun enkuks se on group house) jossa sille uskotellaan että sillä on skitsofrenia. Lopulta Cloelle kuitenkin selviää miten pahasti sitä on höynäytetty, lähinnä sen jälkeen kun se tutustuu muihin yliluonnollisiin nuoriin siellä talossa, Simon joka on velho, Derek joka on ihmissusi, Rae joka on joku ihmeen tuli-puolidemoni ja Toriin joka on noita. Jos alko kiinnostaa niin ei muuta kun kirjastoon/kirjakauppaan ja lukemaan, suosittelen!

Mortal Instruments puolestaan kertoo Clarysta joka saa kuulla olevansa varjometsästäjä (muistaakseen se oli oikea suomennos) ja joka joutuu mukaan hyvän ja pahan taisteluun kun sen äiti kidnapataan ensimmäisessä kirjassa. Kirjan pääpahiksena on Valentine niminen tyyppi joka haluaa lyhyesti sanottuna vallottaa maailman, tai vähintäänkin se haluaa kaikki varjometsästäjät alaisiksiin, eli aika suuruudenhullu tyyppi joka tapauksessa. Clary tapaa joukon nuoria v.metsästäjiä Jace, Isabelle ja Alec joiden mukaan se lähtee ensinnäkin pelastaakseen äitinsä ja sitte myöhemmissä kirjoissa päihittääkseen Valentinen. Eli fantasiaa riittää meikäläisen kirjahyllyssä, jo vain!

Loppuun vielä yksi ihana juttu minkä löysin alkuviikosta:

Tui! Isoon Kristiinaan on tulli Pikku Kiinan kauppa ( nettiosote www.pikkukiina.fi ja tähän väliin löpinät siitä miten minulle ei ole maksettu mainostamisesta heh) jossa on kaikenlaista Kiina-tyylistä tavaraa ja mie ostin sieltä vitosella tuommoisen kissakännykorun. Se on niin sulonen! Paljon muutakin siellä oli niinkun taskupeilejä, laukkuja, kissapehmoja, pöytäliinoja, tyynyliinoja ja viuhkoja ja mitähän vielä :) suosittelen käymään jos kiinnostaa ja jos Lappeenrannan suunnalle eksyy.

Eipä siinä sitten muuta kuin hyvää juhannusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti