maanantai 16. tammikuuta 2012

Welcome to my truth

Elikkäs, päivä mikä lie, taitaa olla kuudes, Minun päiväni. Viikonloppuna iskeneen laiskuuden takia hypätään nyt aikakoneeseen ja matkataan viime viikon perjantaihin.

Normikoulupäivä minulla alkaa tosiaan herätyksellä klo kuusi. Aina siinä se viitisen minuuttia menee ennen kuin saa kammettua itsensä ylös mutta ei voi mitään, jos jää makoilemaan myöhästyy koulusta. Herätyksen jälkeen vuorossa onkin sitten suihku, aamupala, hiusten laitto ja meikki. Sen verran olen sentään oppinut että vaatteet varaan jo edellisenä päivänä valmiiksi ettei niitä tarvitse miettiä. Eri asia on sitten ne aamut jolloin toteankin ettei mielentila vain vastaakaan valitsemiani vaatteita ja silloin tuleekin vähän kiire kun vaihdan vaatteita viiteen kertaan heh.

Aikainen herätys johtuu tosiaan siitä että ensimmäinen linja-auto koulua kohti lähtee jo siinä seitsemän jälkeen. Seutuauto vie minut ensin keskustaan ja sieltä jatkan sitten paikallisella koululle, yleensä kolmoslinjalla, se kun tulee niin sopivasti n. 10 min odottelun jälkeen

Lähes aina kun joku tuttu kuulee että meikäläisen koulumatka kestää parhaimmillaan n. kolme varttia niin seuraava kysymys on että mitä ihmettä mie teen sen ajan? Tässä vastaus, nimittäin pelaan. Nintondo DSi. Tällä hetkellä meneillään kaverilta lainassa oleva Professor Layton and Curious Village. Laytonit on muuten todella koukuttavia pelejä...

Koulua oli perjantaina vain pari tuntia kun iltapäivän tunnit peruuntui ja kotiin tullessani kynnysmatolla odotti tilauksen saapumisesta kielivä lappunen. Jes! Nelly.comista tilaamani Konad-paketti oli viimein löytänyt tiensä luokseni, eli skraappa, kaksi leimalakkaa musta ja valkoinen, kaksipäinen leimasin ja kolme leimasinlaattaa. Kuva tuli nyt vähän hassuun kulmaan mutta ei haittaa.

Pakkohan se oli heti kokeilla! En nyt voi kovin paljon kehuskella leimaustaidoillani tuolla ensimmäisellä kerralla, nuo kaksi sormea onnistui parhaiten. Nyt kynsissä nopeasti laskettuna kolmas versio ja onnistuu jo huomattavasti paremmin!

Iltapalaksi väänsin kupillisen kananmunavoita ja kaksi jätti isoa karjalanpiirakkaa jotka koulusta tullessa kävin nappaamassa leipomosta.

Unten maille siirtyminen tapahtui noin yhdeltätoista illalla kun lauantai-aamulla ei mitään menoa ollut vaan sai nukkua pitkään heh. Siinäpä meikäläisen päivä, aika peruskauraa.

3 kommenttia:

  1. Miekii haluun Konadin!!!!:DDD Oon täs jo pitkää miettin et tilaanko/enkä tilaa XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, mie ostan vaikka ylppärilahjaks :D Eihän tuo mitään halpaa ole, tuolle paketille tuli postikuluineen hintaa reilu neljäkymppiä mut uskon että se maksaa ittensä takasin, nuo lakat on nimittäin sen verran riittosia ja aattele miten monta eri tyyliä noista laatoista saa!

      Poista