keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Päivät 2&3

Päivä 2. Eka rakkaus

Jahas, ja tämä voidaankin sitten skipata kokonaan, en nimittäin voi sanoa kokeneeni sitä suurta palavaa rakkautta vielä kertaakaan. Ihastuksia on toki ollut yksi jos toinenkin, ensimmäinen jonka muistan oli ekalla luokalla kun olin ihastunut yhteen vuotta vanhempaan jätkään heh. Voi sitä lapsuuden viattomuutta. Enemmän sitten on ollut niitä kaukorakkauksia. Näistä voisinkin avautua sen verran että (muistaakseni) ihan ensimmäinen kaukorakkauteni oli krhm... Backstreet Boysin Howard.... *painuu nurkkaan häpeämään* No hei! Tuossa ysiluvun loppupuolella niitten musiikissa oli vielä jotain, sitten siitä tuli semmosta yleismusiikkia.... Mutta joo, ei siitä sen enempää, etiäpäin!

Päivä 3. Minun vanhempani

Saattaa mennä nyt vähän huijauksen puolelle kun laitan kaksi juttua samaan postaukseen mutta menkööt heh! Elikkäs. Mie oon iltatähti, vanhempi isoveljeni on miuta 17 uotta vanhempi ja nuorempi isoveli on 11 vuotta vanhempi joten myös vanhempani ovat hieman vanhemmat kuin mitä normaalisti nuorella aikuisella olisi. Nykyään naurattaa kun muistelen niitä aikoja jolloin minua oikeasti hieman nolotti paljastaa vanhempieni ikä, ennen kuin sitten tajusin ettei sillä oikeasti ole kissan vertaa väliä minkä ikäiset vanhemmat miulla on. Meillä oli maatila (tai no siis on vieläkin, ne eläimet vaan puuttuu, kissoja lukuunottamatta) joten sekä äiti että isä työskenteli kotona ja muistan vieläkin miten iso järkytys oli kun meni kouluun ja huomasi ettei kavereilla ollutkaan äiti ja isä päivisin kotona vaan ne kävi jossain muualla töissä!

Isä on ristikko-hirmu. Jos astuu olohuoneeseen päivän aikana niin lähes 90% varmuudella isällä on joku ristikko meneillään. Äiti puolestaan neuloo ja tekee muutenkin käsitöitä paljon, käsityöinnostukseni onkin ihan äidin peruja. Etenkin nyt opiskelijana olen huomannut että olen napannut äidiltäni sen piirteen että jonkin vaatteen nähdessäni (ja etenkin sitten kun näen hinnan) tutkin vaatetta hetken aikaa joka suunnasta ja totean: "Tämähän olisi ihan helppo tehdä itse! Selvä, ei muuta kun kangaskauppaan!" Lisäksi luonteeni olen perinyt ihan selvästi äidiltäni... Molemmilla riittää tempperamenttia. Äiti on kuitenkin aina se jolle ensimmäisenä soitan jos tulee joku pulma mistä ei vaan yksin selviä.

Ps. Täällä sataa lunta ja maa on ihan valkoinen, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti