sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Päivä 4. Tätä olen syönyt tänään

Tässä on nyt oikeastaan eilisen eväät mutta kun ei eilen illalla vaan malttanu vaihtaa kirjaa koneeseen niin menkööt nyt. Ja tähän väliin pakko ihmetellä että kuka nää kysymykset on oikein tehny?! Ketä kiinnostaa toisen syömiset? No jaa, tässä meikäläisen ruokalista.

Aamupala oli muotoa tämä, kaakaota ja pari viipaletta itsetehtyä vuokaleipää joka onnistu muuten ihan törkeän hyvin! Pakko tehdä äkkiä lisää, nuo nimittäin oli viimeiset viipaleet yhyy!

Päivällä lähdin käymään keskustassa sukkahousuostoksilla ja samalla sitten kävin kiinalaisessa syömässä. Itse tiedän Lappeenrannasta kaksi kiinalaista, Oprin yläkerrassa oleva, jonka nimeä en ikinä muista, ja sitten Isossa Kristiinassa oleva Tang Capital. Molemmissa olen käynyt ja itse kallistun ehdottomasti Capitalin puoleen. Annokseni oli frittikanaa ja puolet tuosta annoksesta lähtikin sitten kotiin ja söin sen sitten illalla. Iltapalaksi söin sitten vielä mansikkarahkaa mutta siitä nyt ei ole todistusaineistoa.

Jei, huomenna alkaa taas koulu! Kyllä onkin kiva taas nähdä kavereita vaikka meidän luokka senkun tuntuu vaan kutistuvan kun yksi toisensa jälkeen tuntuu vaihtavan koulua...! Joku jo nasevasti totesi että nyt ei enää kyllä päästetä yhtäkään pois meidän luokalta! No, valinnanvapaus ja onnea heille mutta kun tulee ikävä!

Epä taas muuta, ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti