tiistai 3. tammikuuta 2012

Päivä 1. Esittele itsesi

Elikkäs, olen 20-vuotias (Hitsipilli, vajaa pari kk ja 21!) neitokainen joka tällä hetkellä asuu Etelä-Karjalassa, Lappeenrannassa. Alun perin tosin olen etelämmästä mutta opiskelu toi tänne ja hyvin olen viihtynyt.

Olen soittanut pianoa kahdeksanvuotiaasta asti, harrastuspuolella sitä tuli soitettua 10 vuotta ja nykyään soittelen vain omaksi ilokseni. Myös kitara kuuluu elämäni soundtrackille, sitä aloin soittelemaan ysillä ja ensimmäisen oman kitarani ostin lukion ensimmäisellä. Musiikki kuuluu noin muutenkin hyvin vahvana elämääni ja olen aina kokenut sen yhtenä suurimmista voimavaroistani. Musiikkimakuni on aika laaja, jonain päivänä hehkutan innoissani iskelmätähtiä toisena päivänä puolestaan hevi ja rock-bändejä. Olen monesti todennut että musiikin kautta on paljon helpompi ilmaista tunteita ja silloin tällöin käytänkin aikapaljon siteerauksia eri kappaleista.

Let me at them!

Musiikkiharrastuksen lisäksi olen parantumaton eskapisti. Kirjat ovat pakokeino maailman pahuudesta ja välillä on ihanaa hypätä jonkin kirjan hahmon saappaisiin seikkailemaan. Lempigenreni on ylivoimaisesti fantasia, mieluiten vielä pienellä romantiikalla höystettynä. Erityisen lähellä sydäntäni ovat vampyyri-kirjat. Luettua on tullut Twilight-sarja (joka on muuten kirjana PALJON parempi kuin elokuvina, ei pahalla, just stating the facts) Interview With the Vampire (Eli Veren Vangit, ihanan niin kirjana kuin elokuvana) VampireDiaries (En vielä ole muodostanut mielipidettäni kumpi on parempi, kirjat vai TV-sarja) sekä Mustan Tikarin Veljeskunta-sarja, eli tuttujen kesken MTV. Muita lemppareitani ovat Harry Potter-sarja, Veljeni Leijonamieli, Da Vinchi Code ja Percy Jackson-sarja (englanniksi kiitos!)

Kengät, kengät, what can I say. Mie rakastan korkoja, vaikka jalat ei aina rakastaisikaan mutta onneksi on päkiätyynyt heh. Korkeimmat korkoni ovat tällä hetkellä 12 cm ja yllättävää kyllä mukavimmat korkoni ovat 11 cm korkeat punaiset ihanuudet! Jos voittaisin joskus lotossa (eh, vähän vaikea voittaa kun ei koskaan lottoa heheh) ostaisin kaappini täyteen kaikkia ihania kenkiä joista luultavasti en edes kaikkia käyttäisi hih!
Ultimate-haaveeni on päästä jonain päivänä viikoksi Japaniin. Mieluiten Kiotoon. Ja vielä mieluiten silloin kun kirsikkapuut ovat kukassa ah! Tykkään muutenkin ihan mielettömästi japanilaisesta kulttuurista ja kielestä. Itse asiassa osaankin vähän japania hih! Syksyn aikana huomasin että koulun kielitarjottimelta voisi napata kaksi kurssia japania ja siitähän tyttö innostui. Hyllystäni löytyy myös kasakaupalla japanilaista sarjakuvaa, eli mangaa, suurimmaksi osaksi englanniksi. Itse asiassa 37 sarjasta jota hyllystä löytyy 6 sarjaa on suomeksi.

Siinäpä se, ensi kerralla lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti