tiistai 17. elokuuta 2010

Ohi on

Nyt alkaa uusi elämä täällä Laprannassa. Eilen oli lopullinen muutto ja eilisilta ja tämä päivä onkin sitten kulunut aika pitkälti tavaroiden järjestelyssä. Olen tänään rampannut aika lahjakkaasti väliä asunto-roskakatos tai asunto-häkkivarasto ja nyt ei ole enää kuin yksi kangassäkki ja rullaluistimien laatikko vietävänä häkkivarastoon. Kyllä jännitti eilen illalla kun kävin nukkumaan mutta aamulla kun heräsin niin tajusin nukkuneeni ihan hyvin ja vielä yhtenäisesti... Hassua :)

Ja olen myös saanut todeta että muuttaminen on vaarallista puuhaa... Lauantaina kun pakkasimme tavaroita veljeni kanssa autoon, tipahti velipojan transportterista kaks-nelonen (paksu puulauta) suoraan varpailleni. Auts! Oli aika tuskaa se päivä ja ainoat kengät mitä pystyin pitämään olivat varvassandaalit. Onneksi ei sentään murtunut mitään mutta kipeä oli ja on vähän vieläkin! Ja aika mielenkiintoisen värinen... xD Nyt alkaa kuitenkin pikkuhiljaa tuntua paremmalta. Ehdin jo panikoida, kun tulevana sunnuntaina on oopperan lisäesitys ja miulla on tosiaan umpinaiset nilkkurit... Umpinaiset kengät tuottivat ihan mieletöntä tuskaa lauantaina... Mutta tänäänkin huitelin lenkkareissa eikä oikeastaan tuntunut melkein missään muuta kun välillä joten kyllä se tästä.

Kyllä muuten on vissi ero asvaltilla ja hiekkatiellä. Maalla ollessa olin melkein puolikuollut jo kolmen kilometrin pyöräreissusta. Tänään tosiaan pyöräilin keskustaan, pyöräilin keskustassa ja pyöräilin keskustasta kotiin eli matkaa tuli ainakin kymmenen kilometriä, ja alkoi tuntua vasta siinä vaiheessa kun tulin kotiinpäin (oli yks kiva ylämäki...) Hehee. En edes yritä huijata itseäni ja väittää että se johtuu vain siitä että kuntoni on parantunut, koska tiedän olevani ihan yhtä rapakunnossa kuin aiemminkin xD

Minua on huijattu ja pahasti! No, ei nyt ihan pahasti mutta huijattu silti! Ei se kirjasto heti lähinaapurissa ole! Kyllä sinne pitää kävellä vähän matkaa... Pöh. No, ei haittaa, ei ole pitkä matka siitäkään huolimatta. Mutta se on just semmonen pikkukirjasto, että taidampa käydä tutustumassa myös pääkirjaston antimiin...

Nyt taidan käydä nopeasti ruokakaupassa täydentämässä vähän jääkaappia. Sehän on ihan normaalia, että ostaa leivän ja siihen kalkkunaa päälle mutta unohtaa voin ja juuston? Tai että ostaa kananugetteja paistettavaksi mutta unohtaa öljyn? Ehhehheh... Joo. Taidan tästä lähteä. Tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti