keskiviikko 4. elokuuta 2010

Kyllä mie kohta lopetan, ihan varmasti!

En mä enää kovin montaa "muutto"-postausta tie, kun se muutto on kohta ohi. Kääks, enää puolitoista viikkoa, tai vielä puolitoista viikkoa. Mitenköhän täpinöissään tyttö on viikon päästä tähän aikaan...? Suunnitelmissa on siis tosiaan käydä ensi viikon loppuna viemässä tavarat ja sitten seuraavan viikon maanantaina mennä ite perästä. Tämä siksi että viikon päästä viikonloppuna minun on vietettävä päivä Karhulassa niin se onnistuu paremmin täältä koti-kodista (onko jotain parempaa sanaa kun lapsuudenkoti...?).

Tänään käytiin tosiaan Lappeenrannassa asunnolla mittaamassa vähän strategisia mittoja, esim ikkunoita verhojen takia ja sitten alkovi että mahtuuko miun 120-senttinen siihen varmasti (kyllä mahtuu! tilaakin jää vielä huimat 30 cm!) ja oven edustaa että millanen kynnysmatto siihen jne. Ja olen edelleen sitä mieltä että keittiön säilytystila on järkyttävän iso, uskallan sanoa että ainakin kaksi kaappia jää jollekin ihan muulle kun keittiötavaralle, ja häkkivarasto on myös edelleen... iso. Ei sitä oikein mitenkään muuten voi kuvailla. Sitten kun käytiin Biltemassa niin ostin sieltä kaksi lukkoa varastoihin ja äiti osti miulle kylppärin maton (kirkkaan punanen:D) ja sitten Polan myymälästä löytyi kankaat verhoihin. Parvekkeen oveen tulee semmonen yksivärinen tummanpunanen aika kevyt ja sitte ikkunoihin vähän raskaammasta kankaasta mikä on tummanpunasella pohjalla mustia kukkia tai sitte toisin päin. Luulen kyllä että sisäänpäin tulee se mustat kukat punasella pohjalla. Ja sitten pistin jo tädilleni tilauksen että jos ite hankin tarvikkeet niin jos hän ompelisi miulle patakintaat. (tätini on tosiaan entinen ompelija joten on sillä saralla ehkä hieman kätevämpi käsistään kun meikäläinen, vaikka kyllä minäkin itseäni ihan kohtalaisena ompelijana pidän...) Ja Polalta löytyi myös semmosta mustavalko-raidallista neulosta mistä teen itelleni pitkähihaisen puseron.

Ps. Toivottavasti mie en onnistunu tappamaan miun tuuletinta, se putos pari päivää sitte lattialle ja siitä lähti se propellin suojaverkko irti. No ei siinä mitään, sain sen kyllä takasin, mut nyt se pitää nopealla vaihteella pelottavaa raksutusta...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti