lauantai 7. elokuuta 2010

Poikkesimpa hullujen huoneella...

Nimittäin Haminassa. Autolla. Tattoon aikaan. En suosittele, varsinkaan jos kyseisenä Tattoo-päivänä on jotain spesiaalia, taisi torstaina olla joku tattoo-marssi. Ilmoitin tosiaan aamulla äidille lähteväni käymään Haminassa asioilla. Äiti tietysti varoitteli että muista että siellä on tattoo, voi olla aika paljon ihmisiä. No minä siinä totesin että joo joo, ajan varovasti jne.

Olisihan se pitänyt arvata. Parkkipaikkaa ei meinannut löytyä kirveelläkään! Yritin ensin raatihuoneentorille, aikomuksenani sitten siitä kävellä paikasta toiseen mutta juuri kun ehdin ulos autosta ja saan ovet lukkoon, tulee luokseni huomioliiveihin sonnustautunut naisihminen joka ilmoittaa ettei tähän saa parkkeerata. Jahas, no eihän siinä auttanut muu kuin takaisin autoon ja uusi yritys jonnekin muualle. No, kangaskaupan edessä oli tyhjää ja kurvaan autoni siihen. Tällä kertaa en ehtinyt edes konetta sammuttamaan kun eräs herrasmies viittoili että älä tyttö luulekaan että siihen saat autosi jättää. Muutaman voimasanan voimin kurvasin takaisin ajotielle ja sitten suunnistin kohti kirjastoa. Siellä oli muutama paikka vapaana joten ajoin siinne ja kävin kirjastossa ja naapurissa Fidan kirpparilla. Tarkoituksena oli tosiaan sitten jättää auto kirjastolle mutta vähän ärsytti, ostoskassien raahaaminen kaupalta kirjastolle ei nimittäin mitenkään mainittavasti houkutellut joten päätin lähteä kokeilemaan onneani torin laidalla ja heureka! Vanhan lukion puolella oli kadunvarrella sen verran tilaa että sain passattini siihen ja siitä sitten lähdin tyytyväisenä kohti ruokakauppaa. Pahimmat verenpaineen nousut tuli kun yritin lähteä pois Haminasta, seisoin kolmessa risteyksessä yhteensä ainakin viisitoista minuuttia ennen kun pääsin etuajooikeutetulle tielle eikä enää tarttenu väistää ketään... GRAUH!

Kyllähän siitäkin päivästä ihan hyvin selvittiin ja hyvin paljon henkisiä kärsimyksiä kompensoi ihana kirppislöyty, semmoset punamustat Halosen korkkarit (tai no, en nyt tiedä voiko kenkiä sanoa korkkareiksi kun korko on noin 6 cm... xD) vitosella, ja ovat ihan moitteettomassa kunnossa. Kantalaput miun pitää varmaan käydä uusituttamassa mut sen kyllä kerkeää sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti