tiistai 14. helmikuuta 2012

Päivä 10: Päivän asu

Tässä eilisen asua. Piti nyt ottaa hengarikuva kun kerkesin vaihtaa kotilöhöysasuun ennen kun muistin kuvan napata. Meneehän se noinkin :)

Tämä Lindexistä löytynyt mekko on taas todiste siitä että kannattaa malttaa hetki ennen ostosta. Mekon alkuperäinen hinta oli siinä 35 euron paikkeilla mutta köyhänä opiskelijana oli pakko tyytyä vain vaihtamaan hyvinkin tulisia katseita kaunokaisen kanssa. No, tänä keväänä mekko sitten löytyi alerekistä ensin semmoiseen 25 euron hintaan mutta epäröin edelleen. Se 25 euroakin on opiskelijan näkökantaan iso summa. Sitten hinta putosi 15 euroon. Silloin oli jo lähellä mutta pihiys iski jälleen kerran! Sen jälkeen mekko lopulta jäi vaivaamaan mieltä sen verran että lupasin itselleni tuossa viikonloppuna kauppaan mennessäni että jos siellä vielä on kokoa niin ainakin sovitan mekkoa. Olihan siellä, joten sovituskoppiin mars ja peli olikin sitä myöten selvä... Nyt se roikkuu tästedes rakastavassa kodissa, miun vaatekaapissa! Siis silloin kun se ei ole päällä, mitä se taitaa tulevina päivinä tehdä paljon heheh...

Asustaminen meni korulinjalla, hiuksissa oli seppälän "alkaen 1 e" alekorista joskus kalastettu camé-solki. Camé-korut on ihania, mutta kun ne yleensä on niin hiton kalliita! Siksi olen iloinen aina kun tuollaisia löytöjä sattuu eteen

Kaulassa lisää caméeta, nimittäin luokkakaveriltani ostettu Hello Kitty-koru! Kaverini askartelee enemmänkin tuollaisia koruja ihan myyntiinkin asti ja tähän mennessä olen häneltä ostanut kaksi kaulakorua tuon ja semmoisen söpön pöllön ja kasan korvakoruja.

Tälläisillä viikoilla kun nyt pitää aina vähän aikaa miettiä että missäs sitä nyt opiskelikaan, ala-asteella vai ammattikorkeassa... Eilen oli tosiaan kaksi tuntia neljästä kuuteen, tuntu hullulta kun kahden maissa näki semmoisia vyötärönkorkuisia jotka palailivat koulusta kotiin ja itsellä menisi vielä pari tuntia että koulu edes alkaisi! Tänään ja huomenna on vapaapäivä, torstaina on neljältä kanylointiharjoitustunnit eli koululla tulee vietettyä varmaan hurja tunnista puoleentoista tuntiin ja perjantaina on taas vapaa jolloin meikäläinen karkaa taas maalle latailemaan akkuja tulevaa harjoittelua varten ja moikkaamaan kavereita :)

EDIT// Muokkailin taas ajankuluksi taas blogin ilmettä :) mie ainakin tykkään! Tuo tausta on ihanan itämainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti