perjantai 25. maaliskuuta 2011

I won't say I'm in love... I'LL SCREAM IT LOUD AND CLEAR!!

Olen liekeissä, olen todella liekeissä, käyn suorastaan kuumana!! Eilen äitini rakas saapui vierailemaan kaupunkiin niin meikäläinen totta kai ottaa tilanteesta kaiken irti ja mehän suhautettiin Musiikki-Lappeenrantaan ja mitäs sieltä löytyikään...

AAAAAAAAAAAAHH!!! Puoli vuotta kärvistelin ilman koskettimia mutta nyt tuli raja vastaan ja nää on aivan ihanat!! Merkki on Yamaha, mukana on kaiku-pedaali (oih!) ja on miulla noille telinekin mut siitä puuttuu mutteri joka pitää yhden ruuvin paikallaan niin en vielä uskaltanut sen päällä soitella. No, meni se sohvapöydälläkin^^ eilen tuli leikittyä noiden kanssa se semmonen parisen tuntia heheh... Lapsi on terve kun se leikkii! Viisisataa eri ääntä, semmonen ihana arpeggio-toiminto, eli suomeksi painat pari kosketinta pohjaan ja koneesta lähtee semmonen ääni niinku soittelisit niitä vuoron perään vaikka todellisuudessa pidät niitä vain pohjassa, erittäin hieno säestysäänenä. Jajajajaja... PIM!!!

Toinen mikä käytiin eilen hakemassa, jyskin viisitasoinen valkea hyllykkö. Kaikki kengät menee kätevästi ja siististi siihen (tai ainakin talvikengät, saa nähdä miten kesäkenkien käy hehehh...) Ja eteissyvennys on muuten huomattavasti siistimmän näköinen kun kengät on tuossa hyllykössä eivätkä hujan hajan lattialla.

Sitten hetkiseksi keittiön puolelle. Tein alkuviikosta jugurttimoussea ja ai että tuli hyvää! Pakko tehdä taas pian uudelleen! Kuppeja jääkaappiin laittaessani kävi vähän mielessä että ai piru, tulikohan liivatelehtiä liian vähän... mut ei tullut, se kolme lehteä oli juuri oikea määrä! Jos joku ihmettelee niin ohjeessa on tosiaan gelatiinijauhetta ja kun en sitä kaupasta löytänyt niin ei muuta kun soveltamaan...

Tämä ihana purnukka on kahden euron löytö Tiimarista, siellä on teelehtipussit. Vieressä puoliksi näkyvä kiinalaistyylinen purkki on varattu valinja-teepusseille.

Loppuun vielä hieman musiikista, löysin viime viikolla Les Miserables-musikaalin original soundtrackin kirjastosta ja voi että ne musiikit on ihania! Tahtoisin nähdä kyseisen teoksen joskus. Jos minulta kysyttäisiin ketä haluaisin esittää, vastaus olisi ehdottomasti Eponie. Ne sen lauluosuudet vaan iskee jotenkin niin hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti