torstai 3. maaliskuuta 2011

Pitkästä aikaa

Huomisen vapaapäivän kunniaksi voisikin hieman päivittää piiiiitkästä aikaa blogia hih! Tällä viikolla alkoi tosiaan työharjoittelu, kyllähän se ihan hyvin on menny vaik allekirjoittaneen molemmat ohjaajat on saikulla... Noh, oon sitte juossu ja autellu muita, et ihan hyvin on menny. Lääkkeitä olen päässyt jakelemaan ja antelemaan (olen myös pistänyt, hui! ei potilas ainakaan valittanut, sano ettei tuntunu yhtään jee) ja muuta kivaa. Tuntuu kyllä niin mukavalta päästä sen perusharjoittelun jälkeen päästä tekemään enemmänkin ammattiin liittyviä asioita. :)

I'm a believer. Tuossa apauttiarallaa kuukausi sitten sain eräänä lauantai-aamuna puhelun. Siinä sitten vähän unisena (olin herännyt rapian vartin ennen puhelua...) vastasin ja pirteä naisääni ilmoitti että onneksi olkoon, olet voittanut vuoden Kauneus ja Terveys-lehdet! Lisäksi lähetämme paketin Oriflamen meikkejä (tätä seurasi lista meikeistä) ja saat valita vielä yhden lehden kaupanpäälle (tätä seurasi luettelo lehtiä joista valitsin lopulta Apu-lehden). Siinä juttelimme hetken mukavia kunnes toivotimme puolin ja toisin hyvät päivän jatkot. Puhelun jälkeen rupesin miettimään että mitähän himputtia se oikein oli...!? Ennen kuin alkoi raksuttaa että mie oon tosiaan Ellen tilaaja ja miulla on jatkuva osallistuminen sen eri arvontoihin. Mutta enhän mie ikinä voita mitään...?! No, päätin että en sataprosenttisesti usko tai odota yhtään mitään ennen kuin näen tuotteet edessäni. No, toissapäivänä odotti töistä palatessani eteisen lattialla Kauneus ja Terveys, tänään Apu. Ei hel... välähti päässä silloin... xD Niitä meikkejä ei vielä ole kuulunut mutta nyt uskallan kyllä kieltämättä niitäkin odottaa vähän luottavaisemmalla mielellä!

Ja yli-innostuvuus musiikin saralla jatkuu, tällä hetkellä suurkulutuksen alla korealainen (ylläri...) bändi Super Junior, etenkin biisit Sorry Sorry, Super Girl, Don't Don ja Bonamana. Toi Super Girl tosin on Super Junior M:än (alkuperäisen SuJun kiinalainen Spin off-bändi) biisi mutta mitä nyt yhestä kirjaimesta... xD Ehdottomat lempparit on Heechul ja SiWon! Voi että! Punaista tukkaa himoitsevalle ei todellakaan tee hyvää katsoa Heechulin hiuksia Don't Donin videolla... Mikä niissä pitkissä punaisissa hiuksissa oikein miuta kiehtoo...?!

1 kommentti:

  1. Hohoo hyvä et on kivaa harjottelussa :D Korealainen mies ois kiva.. 88D

    VastaaPoista