tiistai 7. joulukuuta 2010

Linnan-juhlista ja juhlista muutenkin

Pakkohan se on minunkin avata sanainen arkkuni koskien eilisiä kemuja ja pukuloistoa. Ja minun pitäisi tosiaan olla nukkumassa sen sijaan että täällä pyörin, mut ei voi mitään kun ei nukuta! Sitäpaitsi huomenna on kymmenen päivä eli katsotaan nyt tämän kerran sormien lävistä.

Ite katoin eilen ekan tunnin ajan kättelyrumbaa kun kahdeksalta alkoi krhm... Huippumalli haussa... Olen aiheuttanut itselleni todellisen shokkitilan sillä faktalla että olen todellakin jumittunut katsomaan kyseistä ohjelmaa. Ei siinä sinänsä mitään pahaa, mutta olen tähän asti sivuuttanut tuon tyyliset ohjelmat mutinoilla "Hmm, jenkkiläiset järjestää taas tosielämädraamaa..." mutta nyt siellä on oikeasti mielenkiintoisia tyyppejä...! Niin, takaisin Suomeen ja Presidentin linnaan... Pakko sanoa että oli muutama minun mielestäni ihan täysi KATASTROFI pukujen joukossa, jotka eivät olisi näyttäneet hyvältä kenenkään päällä... Mutta oli mukana muutama todella kauniskin. En yhtään muista kenen päällä olivat, mutta silmään pisti kaksi, kommentoijan mukaan vintage-pukua, joissa oli alla semmoinen vaalea kangas, satiinia/silkkiä/taftia/tjt ja päällä semmoinen läpinäkyvä musta, vähän sifonkimainen kangas. Oi että ne oli nätit...! Tuli aika alkupäässä molemmat. Ja Velton hattu oli hieno kuten aina :)

Sitten siinä samalla kun katselin pukuja rupesin miettimään, minkälaisen puvun itse ottaisin jos joskus jostain taikaiskusta saisin kutsun linnanjuhliin? Ainahan sitä saa haaveilla vai mitä...?

1. Olkaimet
En MISTÄÄN HINNASTA ottaisi pukua jossa ei ole olkaimia. Kuitenkin olisin koko ajan nykimässä sitä ylöspäin kun vainoharhaisena olisin vakuuttanut itseni siitä että kohta se tippuu...! Asia olisi erikseen jos korsettiyläosaisen mekon alla olisi jonkinsortin pusero. Mutta jos ei ole, silloin on pakko olla jonkinlaiset spagettiolkaimet tai halterneck.

2. Oikea koko
En tajua miksei nainen voi katsoa peiliin ja todeta "32 Ei ole enää minun kokoni, on otettava 34". Muutamakin nainen oli eilenkin ottanut hieman liian kireän mekon jolloin selkäpuoli ei ollut se kaikkein viehättävin... Ikävä kyllä näin on näreet. Liian tiukka puku ei imartele ketään.

3. Tumma värimaailma
Pukuni värinä olisi ehdottomasti musta, tumman- tai kirkkaanpunainen. (tämä varmaan yllättää kaikki minut tuntevat :P)

4. Tyköistuva yläosa, leveä helma
Mitäpä sitä enempää selittelemään, istuva yläosa ja helma saa levetä reippaastikin.

5. Ei laahusta!
Henkilökohtaisesti en tajua miksi pitää pukuun ottaa kahden metrin laahus jos tupa tulee kuitenkin täyteen ihmisiä...? Okei tuo "kahden metrin" saattoi olla heiman liioiteltu sanamuoto mutta ymmärsitte kyllä pointin!

Tuommoisen listan perusteella siis tulisi minun prinsessapukuni. Kangas olisi mieluiten raakasilkkiä, jotenkin minua kiehtoo ko. kankaan ominaisuudet ja ulkonäkö ihan mielettömästi :D

Palataanpa sitten vielä hetkeksi oikeaan elämään. Hieman nolotti tänään aamulla kun en meinannut mahtua bussin ovesta sisään... Selässäni oli tosiaan kitaralaukku ja olkalaukku vielä olalla niin totta kai jäin jostain kiinni... Kitara oli mukana tosiaan sen takia, että projektipäivän paikassamme (vika kerta nyyh!) lauloimme joululauluja ja allekirjoittanut lupautui säestämään ja koska paikanpäällä ei ole pianoa, piti ottaa kitara mukaan. Että semmosta tänään meillä... Joululahjat edistyy hitaasti mutta varmasti, kahden ihmisen lahjat on jo valmiit! Ei puutu kuin toiset kaksi. Hyvä minä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti