torstai 30. joulukuuta 2010

Home sweet home

Takaisin kotona taas. Tai olin jo eilen mut mitäpä pienistä. Joulu meni normaaliin malliin, tosin tänä vuonna ei jotenkii vaan kunnolla aatonaattona tiedostanu et seuraavana päivänä on aatto. Uskon sen johtuvan siitä että ainakaan meillä ei tänä vuonna otettu niin hirveetä stressiä siivouksesta/ruoista ynnämuista. Aatto meni perinteiseen tapaan, aamulla koristeltiin isoveljen kanssa kuusi (tai veli laitto valot ja mie loput hih!), illan edellä käytiin viemässä kynttilöitä hautuumaalle (voi piru oli kylmä viima!) ja kun sieltä tultiin käytiin saunassa ja sitten olikin jo lahjojen vuoro. Kivoja lahjoja tuli, lemmpparini taitaa olla Linnealta saadut Geisha-pinsetit ja kynsiviila että niistä vielä iso kiitos :D Sitten vietin vielä viikonlopun ja pari päivää maalla ennen kuin sitten eilen pääsin velipojan kyydillä takaisin Laprantaan.

Tiedättekö sen tunteen kun yöllä kuulee jonkun äänen ja sitten aamulla ei ole yhtään varma oliko se unta vai ei? No mie kun makoilin siinä yhden kahden välillä sängyssä (vuorokausirytmi taas ihan päälaellaan... lomat on vaarallisia...) nii oisin voinu vaikka vannoa kuulleeni koiranhakkumista... Ja vähän väliä tuntu katonrajasta kuuluvan ihmeellistä rapinaa, sellaista rapinaa jonka vanhassa maalaistalossa kasvanut tyttö yhdistää heti hiiriin. No, rapina jatkui satunnaisesti myös aamulla ja ihmettelin sitä edelleen, mutta haukkumisen uskoin jo uneksi. Ennen kuin sitten rappukäytävästä kuului pari haukahdusta ja rupesin miettimään. "Okei, se haukkuminen ei ollu unta... Hei... se rapina voisi tietysti kuulua siitä kun ylipirteä koiranpentu ravaa ympäri kämppää niin että kynnet satunnaisesti raapivat parkettia... hmmm..." Lisäksi ala-aulassa oli eilen illalla ja tänään outo häkkiviritelmä. Yksi plus yksi... Onko yläpuolelle hankittu koira? Ehkä. Se kyllä selittäisi kaikki yölliset äänet. (kuulostaapa epäilyttävältä... xD)

Huomenna onkin sitten jo uusi vuosi ja tervetuloa vuosi 2011. Herra isä, miekii täytän parin kuukauden päästä 20...! Ei ole mahollista, ei tunnu yhtään niin aikuiselta...!

Ps. Oon taas saannu tänään netin maailmassa seikkaillessani ompeluinspiraatioita suorastaan rikollisen paljon... Mutta mistä kankaat...?! Parhaat inspikseni vedän Blackgroup Oy:n kuvastoista ja Kalafinan musa-videoista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti