tiistai 9. huhtikuuta 2013

The ocean of silence drowning your memory

Hiljaista on taas ollu mut minkäs teet kun ei oo oikein mitään mielekästä kirjoiteltavaa...? Koulussa tai kouluhommia tehdessä on menny pari edellistä viikkoa, pääsiäisenä karkasin kotiin viikonlopuksi ja nyt alkaa onneksi muutama vähän helpompi viikko ennen kun sitten syventävän teoriat alkaa. Ja syventävistä puheen ollen, oon hirmu tuottelias, jobstep aukes eilen illalla ja meikäläinen on jo nyt varannut harkkapaikan wuhuu! Yleensä sitä tulee vitkuteltua melkein viikolla kahella lähinnä sen takia kun en muista jobstepin tunnuksiani heheh... mutta nyt sattu erikoistilanne, meni salasanakin kerrasta oikein! Ykkös tai kakkos toivepaikkaani en nyt päässyt kun nopeat syövät hitaat mutta onneksi kolmostoiveeni oli vielä vapaana :) ja mitä kavereiden kanssa on ollut puheissa niin yleisvaikutelma on että moni on päässyt juuri sinne minne halusikin tai vähintään toiseen toiveeseensa jeij!


Pääsiäistä edeltävällä viikolla (siksi vain neljä korua) oli ensin maanantaina lasinen kukka jonka olen saanut Rooman-tuliaisena "vara-äidiltäni" heh! Eli setäni vaimolta. Lasinen sydän puolestaan on Lapin-tuliainen veljeltäni. Ja se väittää että miulle on hankala ostaa lahjaa, lempparilahjojeni top5-listalla puolet on siltä saatu. Etenkin viime jouluna natsas tosi hyvin kun sain kokoelman Carl Barksin piirtämiä Aku Ankkoja. Barks ja Rosa rulettaa! Ohops, eksyin aiheesta heheh... Eli kolmantena on sitten tuommoinen Seppälästä ostettu koru. Viime syksystä asti olen tuota korua haikaillut mutta kerta toisensa jälkeen se jäi kun hintalapussa seisoi 9.95 e... Mutta nyt se oli kausialessa -75 % niin mukaan lähti sillä kertaa! Ja viimoisena hopeaversio tuosta keijukais-camé-korusta.

Pääsiäisen jälkeen puolestaan oli vuorossa ensin ristikaulakoru. En ees muista mistä tuo on ostettu ja millon...? Sitten taas vähän kaverin tekemiä koruja (toinen niistä lahjakoruista) sitten vähän itse tehtyä keltti-tunnelmaa ja viimeisenä...  tadaa, oisko taas camé-koru! :D ostettu joskus aikaa sitten Sunny's kaupasta. Oli muuten ensimmäinen cameeni... o.o

Tänään onkin kivaa kun ollaan menossa kaverin kanssa elokuviin katsomaan Warm Bodies. Jotenkin ajatus ihmiseen rakastuvasta ja tätä kautta oman ihmisyytensä uudelleenlöytävästä zombie-pojasta on vaan niin... ihana :D eipä kai muuta. Ciao!

P.s. HOBITTI ON TULLU!!!!! Meinasin eilen kirjaimellisesti pudota tuolilta kun näin mainokse Robin Hoodin lehdessä heheh...

1 kommentti:

  1. voi vittu saatana kun on sairasta https://m.youtube.com/watch?v=DYehrOgvrsc

    VastaaPoista