sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

I gotta go my own way

Vähän jälkijunassa (no pun intented) tulee mutta viikko sitten hyppäsi tämä tyttö junaan ja huristeli kohti Kuopiota jossa odotteli rakas ystävä Linnea jonka luona sitten vietin sen viikonlopun. Nauratti vaan vähän kun joku muu olisi ehkä huokaillut että voi ei, junassa yli kolme tuntia, niin meikäläinen oli siitä pitkästä junamatkasta vähintään yhtä innoisani kun ystävän näkemisestä heheh. Pientä sähläystähän nyt oli pakko tulla vaihtojen aikana (Kouvolassa) ja sunnuntaina Kuopiosta lähdössä kun ei meinannut oikeat vaunut löytyä mutta oikeisiin juniin aina päädyin ja sehän se oli pääasia. Matkan pisimmät osuudet eli Kouvola-Kuopio välinkin sain istua molempiin suuntiin ihan ylhäisessä yksinäisyydessäni niin mikäs sen mukavampaa.

Molemmilla matkoilla yritin kovasti päntätä tulevaan lääkelaskutenttiin. No, tentissähän sitten tuli joku yber-typerä ajatusvirhe ja se kolahti siihen, mutta ei haittaa, koska pelkkä ajatusvirhe tarkoittaa että mie osaan ne laskut niin eiköhän se mene sitten seuraavalla kerralla läpi.

Kuopiossa Linnea teki miulle konadilla kivat kynnet ♥

Ja mie tein Linnealle kivan kampauksen. Näkyy ehkä vähän huonosti mustilla hiuksilla mut siis ohimoilta lähtee semmoset nostetut ranskanletit (eli letti on tehty "nurinpäin" jolloin se jää tuolleen kivasti koholle) niskaan josta kaikki hiukset on sitten vielä letitetty ihan normaaliin tyyliin. 

Tuossa edellisessä postauksessahan tuli uhattua että yritän seuraavan puolentoista kuukauden aikana pitää joka päivä eri kaulakorua ja jo kaksi viikkoa on tämä lupaus pitänyt! Eiköhän tämän siis voi lukea ihan haasteeksi asti ja esitellä samalla hieman meikäläisen korukavalkaadia.

Ensimmäisen viikon korut. Näkyy ehkä vähän huonosti mutta tuo eka on pronssinvärisessä kehyksessä oleva pikkukeiju, tuota korua miulla on muuten kaksi versiota, tuo pronssi ja sitten sama koru hopeisella taustalla. Kivasti on erisävynen tuo purppura tausta erilaisella kehyksellä. sitten samana päivänä kaksi korua, rakas alkemisti-ristini (Full Metal Alchemist) ja sydänavain jonka sain luokkakaverilta synttärilahjaksi (♥), sitten keskiaikanen risti jonka sain useampi vuosi sitten Lontoon-tuliaisena, viime postauksessa vilahtanut lintuhäkki-koru ja sitten tuo druidi-kolmio koru jonka tilasin viime syksynä Kelttikoruista.

Toinen viikko olikin sitten hopea-viikko, ensimmäisenä "tribaali"koru jonka ostin luokkakaverilta, sitten hämähäkkiriipus jonka löysin Askaretta-kaupasta, kolmantena chokker-pantakoru jonka olen saanut joskus aikoja sitten lahjaksi ystävältä, jälleen itsetehty kello-koru (kello ei ole oikea) ja viimeisenä Alice-prooch nimellä kulkeva muovinen camé-koru jonka olen ostanut Mikkelissä sijaitsevasta Black Groupin pikkuliikkeestä. 

Grääh kun meinaa nuo kouluhommat taas kerääntyä... Joskus tuntuu että opettajat olettaa ettei opiskelijoilla ole muuta elämää koulun ulkopuolella. Tiedän ettei tämä ole totta mutta siltä se tuntuu kun ope toisensa jälkeen määrää jonkinlaisen ryhmä/parityön jonka tekemiseen onkin sitten seuraavat pari viikkoa. Juuri eilen väkerrettiin koko iltapäivä kaverin kanssa esitelmää yhtiömuodoista ja voi veljet sitä naurun ja turhautumisen määrää kun yritettiin itsellemme tehdä niitä eroja selväksi. Selkein asia joka eilen selvisi taisi olla se että vaikka lait sanottaisiin mitä, voidaan yhtiön sopimuksen säännöissä määrätä aina toisin :P

Eipä kai taas muuta, ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti