keskiviikko 16. tammikuuta 2013

You only see him when your very young, a magical adventure for you! It's magic for you.

Oon ollu alkuviikon niiiiiiin täpinöissäni taas eräästä jutusta. Se liittyy puikkoihin ja lankoihin. Ja postauksen otsikko antaa pienen vinkin. 

 Sneak a peak... Joku saattaa jo tunnistaa...

Totoro! 'Naapurini Totoro' on Hayao Miyazakin elokuva ja viimeisen puolen vuoden aikana olen minäkin "nähnyt valon" ja tajunnut miten upea elokuva se on. (Olen muuten tajunnut saman asian muutamasta muustakin elokuvasta, kuten Nightmare Before Christmas ja Corpse Bride hui...) Sain lopultakin ahaa-elämyksen siihen miten kuvioneuomisessa saa kuljetettua sitä "ylimääräistä" lankaa mukana ilman että tulee puikon mittaisia lankajuoksuja että jee! Kamera vähän huijaa tuota violettia liian vaaleeksi, se on oikeesti semmonen luumun värinen. Nämä lapaset tulee itelleni ja seuraavana onkin sitten ohjelmassa samalla ohjeella turkoosilla pohjalla kaverille :) Ohjeet lapasen neulomiseen löytyy täältä jos joku innostuu.

Huomenna onkin jännä paikka edessä. Huomenna on vapaapäivä joten päätin lähteä Imatralle tsekkaamaan mistä löytyy harjoittelupaikkani ensi maanantaista lähtien. Tosi kiva vaan kun neuvolan pääjehu heitti miut opiskelijaksi semmoselle terkkarille jonka toimipaikka on Vuoksenniskalla...! Käytännössähän tämä tarkoittaa sitä että joudun ensinnäkin seikkailemaan Imatran paikallisbusseissa ja lähtemään Laprannasta kuudelta aamulla...! No, eihän siinä sit muu auta, pitää vaan mennä ajoissa nukkumaan. Ja eihän se ole kun kolme viikkoa, kyl mie sen kestän :)

Eipä kait muuta. Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti