maanantai 7. tammikuuta 2013

Do you wish me a good morning, or mean that it is a good morning whether I want it or not

Tänään alkaakin taas koulu, jei! Tunnit alkaa puolilta päivin ja ennen koulua on myös laulutunti mutta loman aikana onnistuin kääntämään rytmini taas ihan miten sattuu, suurimmaksi osaksi sen uuden vuoden yön valvomisen takia, joten olen tänään herännyt jo kuudelta, krooh -,- Vaikka suuria muutoksia ei unirytmin kääntämisessä kerralla suositellakaan, olen huomannut että miulla se pikkuhiljaa tunti kerrallaan ei vaan toimi, vaan kerralla vaan kello soimaan ja väkisin ylös. Kyllä se sitten (kun on pari yötä mennyt viiden-kuuden tunnin yöunilla) alkaa parin päivän päästä nukuttaa hyvissä ajoin illalla ja voila, rytmi käännetty.


Viime viikolla käytiin kaverin kanssa katsastamassa uusi Hobitti ja voi pojat, että olikin hyvä elokuva! Ei se melkein kolme tuntia tuntunut missään! (muualla kun istumalihaksissa heheh) Loppuviikosta oli vielä pakko katsoa Taru Sormusten Herrasta elokuvatkin (pidennetyt versiot ♥) kun tuli niin kova inspiraatio. Yksi kauneimpia kohtia elokuvassa oli kyllä alun kääpiöiden laulu, mitä bassoääniä...! Ja Kili on miun lempparikääpiö, en tiedä miksi. Joopa joo, tiedänpäs, se on se jousi... Ei Legolaskaan ole miun lemppareita turhan takia, vaikka aika moni muu sitä mollaakin :D

Lauantaina käväisin Antikvariaatista. On viime aikoina tullut vähän siivottua turhaa tavaraa kirja/manga/dvd/cd-hyllystä pois ja vaihto-tilille on kertyny jo aika mukava summa niin päätinpä ryhtyä hurjaksi ja ostin elämäni ensimmäisen Zelda-pelit. Voi vitjat, hermo on menny kerran jos toisenkin kun eilen tuon kanssa yritti miettiä että mittä hattivattia sitä pitäisi oikein tehdä että pääsisi tarinassa eteenpäin?! No, onneksi on netti mistä voi kurkkia vähän ohjeita jos tulee totaalinen seinä vastaan. Pikku askelin, kyllä se tästä!

Eipä tässä sitten varmaan muuta kun aamupalaa naamaan, yleistä säätämistä hetki ja tuossaparin tunnin päästä sitten nokka kohti keskustaa ja uutta päivää. Ciao!

1 kommentti:

  1. Tykkään kun jotkut imee kyrpää ni ja ottaa kyrpää myös alapään reikiin

    VastaaPoista