maanantai 23. toukokuuta 2011

Kissoja ja koruja

Lappeenrannassa on ollut tänään ihana ilma puolin ja toisin. Aamulla oli ihana auringonpaiste ja ilta on nyt satanu vettä. Mie oikeesti nautin vesisateesta! Teki melkein mieli pinkasta pihalle hyppimään kun alko kunnolla sataa :D En tiedä miks mutta mie oikein ootan et millon se satais oikein kovaa ja oikeesta suunnasta eli silleen et miun ikkunoissa (jotka muuten sain pestyä tässä yks päivä hih) vaan vesi virtais. Älkää kysykö, kuten sanoin, en tiedä miks...

Viime viikolla alkoi kesäloma ja vietin pari päivää kotikotona maalla. Ja pakko sanoa että mie rakastan miun järkkärikameraa! Ei toivoakaan että pokkarilla sais näin upeita kuvia liikkeessä olevasta kohteesta.

Estehyppyä harjoittaa porukoitteni nuorin kissa, Jopi Jalkapuoli, joka on saanu nimensä siitä että sillä tais nuorena jäädä toinen takajalka auton/traktorin tai muun alle ja se meni vähän aikaa kolmejalkasena, mutta kun se oli yhtä pirteä ja reipas kun aikasemminkii (eikä se kolmijalkasuus todellakaan hiljentäny vauhtia...) ja söi niinku ennenkii, eläinlääkäri ei nähny mitään syytä miksi se pitäisi lopettaa.



Tässä vielä yhteiskuva, Jopi ja Tahvo. Älkää kysykö mistä Tahvon nimi on tullu, miekään en oo ihan perillä asiasta xD ehkä se vaan on niin tahvo. Porukoilla on vielä kaksi muutakin kissaa, Pörny ja Hurmuri (joo, meillä on hauskoja kissojen nimiä) mut niistä en nyt muistanu ottaa kuvaa.






Let me be your wings... Korvakoruista kaulakoruihin. Löysin tuon siiven riipuslootasta Askaretta-liikkessä ja yritin etsiä toistakin mutta kun ei löytynyt, nappasin mukaani vielä 1,90e kaulaketjun ja tein siitä kaulakorun. On muuten ollu erittäin ahkerassa käytössä viimeisen viikon aikana xD Tossa ketjussa on vaan se huono puoli että se syö hiuksia... Eli siis hiukset kiertyy sumppuun sen ympärille ja tulee lisää lyhyitä hiuksia niskaan... Ihan niinku niitä ei ois jo tarpeeks... Kivat töyhtöt jää aina niskaan kun laittaa ponnarin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti