sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Joululahjoja ja kaupanpäällisiä

Nyt on pidettävä tunnin tauko tenttiluvusta ja mikäs sen parempi irtiotto kuin päivitellä blogia? Tulevalla viikolla on tosiaan kolme tenttiä tuloillaan joten eilinen ja tämä päivä ovat menneet suurimmaksi osaksi nenä kiinni kirjoissa ja tuntimateriaalissa...

Tässä esimerkki anatomian termistökokeen matskusta... Kyllähän ne pikkuhiljaa alkaa pysyä päässä mut... joo...


Tenttilukemisen lisäksi käväisin eilen instrussa vuositarkastuksessa kun sen nyt plussa-kortissa sai ilmaiseksi. Samalla reissulla toteutin erään pitkäaikaisen suunnitelmani ja hankin yhden parin kuukausipiilareita itselleni. Ja kyllä muuten on tuntuva säästö jos vertaa kertakäyttöisiin... Kertakäyttösiä oli paketissa 30 linssiä eli viidelletoista käyttökerralle. Ja hinta oli n. 30 e... Kuukausilinssit taas; hinta yhdellä parilla 15 e, käyttökertoja kuukauden edestä ja puhdistusaineet ja kotelo tulivat samaan hintaan... Taidanpa tosiaankin siirtyä kuukausilinssien käyttäjäksi tästä eteenpäin.


Jouduin odottelemaan jonkinaikaa bussia kotiinpäin joten päätin tappaa aika Armadan Emotionissa ja kuinkas ollakaan, löysin sieltä ihanan, hempeänpunaisen huulipunan jollaista olen etsinyt jo hyvän aikaa. Nappasin siis punan mukaani ja valkkasin vielä siihen sopivan rajauskynän. Olin jo hyvää vauhtia matkalla kassalle kun silmiini iski mainos jonka ideana oli että saa meikkipussin ja muutamia kokeilutuotteita kaupanpäälle kun ostaa kaksi MaxFactorin tuotetta. Hetken meni ennen kun tajusin että hetkinen, minullahan on kaksi MaxFactorin tuotetta. Ei muuta kun pussi mukaan.

Miulle tulee tuosta meikkipussista ihan mieleen muutama Sonia Rykielin tuotos, esim. Nelliinan Vaatehuoneessa näkyneet mekko ja hattu :D Ehkä noiden strassien takia. Kuvassa vasemmalla on tosiaan ne "ostetut tuotteet" (rajauskynä näkyy näköjään vähän huonosti...) ja vasemmalla kaupanpäälliset: Huulikiilto, Second Skin Foundation, kynsilakka ja rajauskynä. Pakkohan se oli heti kokeilla. Huulipuna on täydellinen, se ihan ensimmäiseksi. Huulikiiltoa en tiedä tulenko paljoakaan käyttämään, mukavan neutraali nuden sävy, mut tykkään vähän enemmän huulipunista... Second Skin peittää oikein mukavasti tummat silmänaluset jotka ovat tätä nykyää pysyvä osa elämääni, joten kyseisellä tuotteella saattaa hyvinkin olla tulevaisuudessa pysyvä osa meikkipussissani. Rajauskynä jää hyvin kiinni ja myös pysyy päivän aikana. Kynsilakka oli ihana yllätys. Purtilossa se näytti semmoiselta herkullisen kupariin taittavalta ruskealta ja innoissani saunan jälkeen kävin levittämään sitä kynsiini kun saattoi kuulua muutama ilonkiljaisu. Se olikin TUMMANPUNAISTA! Oih!

Tänä aamuna ennen luku-urakkaa kävin vähän tonkimassa häkkivarastoani ja löysin sieltä nämä kerät. Tarkoitus on tehdä näistä itselleni uusia pipoja/myssyjä. Paitsi tuosta tummanpunaisesta, siitä tulee pehmoiset villasukat! Ja ehkä harmaastakin, sillä sitä oli useampakin kerä.


Näistä kankaista on puolestaan aikomus tehdä joululahjoja. Mitään en täällä paljasta koska tiedän että ainakin muutaman lahjojen saajista käy täällä lueskelemassa :D No sen verran voin paljastaa että tuota sydänpuukangasta pitää vielä vähän miettiä, kuvio saattaa olla vähän liian iso tarkoituksiini...

Nyt vähän leipää naamariin ja paluu Kansanterveystieteen ihmeelliseen maailmaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti